Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Šipan, Šipanska Luka

Chorvatský hotel Šipan

Hotel Šipan, jehož budova dřív bývala továrnou na olivový olej, se nachází na severní straně ostrova Šipan. Ten je městskou části Dubrovníku na nejjižnějším cípu Chorvatska, jen 9 námořních mil od dalmátské metropole.
Hotel se nachází na špičce 2,5 km dlouhého zálivu s pohledem na nádherný ostrov. 300 metrů od hotelu je malá písečná pláž, malé skalnaté pláže a pláže s hrubým pískem (možné i nudistické koupání).

Bývalá továrna byla v roce 1979 přestavěna na hotel a v roce 2007 byl celý hotel zrenovován. Dnes nabízí 82 pokojů, recepci, lounge-bar, klimatizovanou restauraci s terasou přímo u moře, směnárna, gourmet restauraci "Pjat" ve staré vile a koktejlový bar "Ka", který je pod palmami přímo u moře.

Pro ubytované hosty se nabízí bezplatný potápěčský kurs. Za poplatek je nabídka masáží a aromaterapie, půjčování kol, kajaků a kanoí, motorových lodí a plachetnic.

Pokoje jsou zařízené minibarem (za poplatek), sejfem (za poplatek), koupelnou nebo sprchou s WC, fénem, satelitní televizí, telefonem, připojením k internetu (za poplatek).
Většina pokojů má výhled buď na moře nebo malebnou vesničku Šipanska Luka.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - všechna jídla jsou formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Šipan - možnost ubytování
Hotel Šipan s terasou