Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Odisej, Pomena

Chorvatský hotel Odisej

Hotel Odisej leží v malebné zátoce Pomena, přímo u moře na kamenité pláží, koupací plošiny jsou přístupné po schodech. Hotel je nádherně položený v národním parku Mljet. Známá jezírka s mořskou vodou "Velké jezero" a "Malé jezero" jsou vzdálená asi 10 minut pěší chůze. Denně funguje spojení do Dubrovníku.

Hotel je plně klimatizovaný, v hlavní budově je přijímací hala s recepcí a sejfy, internetový koutek, společenská zóna se sedacími kouty, bar s venkovní terasou, restaurace s panoramatickým výhledem, á-la-carte restaurace, pizzerie a plážový bar se sluneční terasou.

V ceně ubytování je venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu, (na pláži se platí) a vstup do národního parku Mljet. Za poplatek je wellness centrum s masážemi a saunou, billiard, půjčovna kol, plachtění, potápění, půjčovna kajaků a kanoí na jezerech.

Komfortní pokoje jsou vybavené klimatizací, satelitní televizí, minibarem, telefonem, sprchou, fénem a WC, některé jsou s výhledem na moře.
Stravování: Polopenze - snídaňový bufet, večeře formou bufetu se studenými a teplými pokrmy.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Odisej
Chorvatský hotel Odisej - možnost ubytování

Komentáře

Ostrov s hotelem je opravdový klenot, jaký jsme ještě do té doby nespatřili. Kvalita vody je jedinečná a příroda grandiózní. Není tu sice žádná pláž, ale zato báječný klid, který jsme hledali. Hotel není pro lidi, kteří chtějí plážovou dovolenou. Pláže tu nejsou, pouze plochy z betonu.