Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Neptun, Veli Brijun

Chorvatský hotel Neptun u moře

Hotel Neptun leží na hlavním ostrově souostroví Veli Brijun, přímo v malém přístavu u moře. Z Fažany, severně od města Pula, sem jezdí pravidelné lodní spojení (cca 8 x denně, asi 15 minut jízdy). Od hotelu je to asi 800 m ke skalnaté pláži s betonovými plošinami.

Hotel je účelně zařízený, k jeho zařízení patří recepce (sejfy k pronajmutí), snídaňová místnost, á-la-carte restaurace, kavárna, bar, obchod se suvenýry a parkoviště (za poplatek).
Za poplatek jsou 4 venkovní tenisové kurty, 18-jamkové golfové hřiště, elektrická auta a plážové služby.

K ubytování je připraveno 95 pokojů, které jsou rustikálně a útulně zařízené. K jejich vybavení patří koupelna se sprchou nebo vanou a WC, fén, telefon, satelitní TV, minibar a balkón. Některé pokoje jsou s výhledem k moři.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech výběrem z menu, bufet se saláty a dezerty. 1x týdně se koná galavečeře s rybími pokrmy nebo barbecue na pláži (červenec - srpen).

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Neptun - možnost ubytování

Komentáře

Byla to celkově velmi krásná dovolená. Hotelové okolí je nádherné a čisté. Pokoje byly obrovské, stylový balkon s nádherným výhledem. Zařízení pokoje je asi ještě z doby Titovo vlády. Dříve byl hotel jistě velmi exkluzivní, ale zařízení se od té doby nezměnilo. Na jednu stranu velmi pěkný hotel, na druhou stranu atmosféra jako za dob komunismu (např. chodby). Ostrov je velmi krásný, noční ruch tu ale nenajdete. Ale vzdálenost k pevnině je krátká, kde je bohatá nabídka zábavy.