Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Maestral, Novigrad

Hotel Maestral u moře, Novigrad

Hotel Maestral leží na klidném místě, ke skalnaté pláži s koupacími plošinami je to asi 80 m. Staré město Novigrad je vzdálené asi 800 m a je snadno dosažitelné pěšky po pobřeží.

Oblíbený hotel se stálou klientelou má 4 patra, 4 výtahy a recepci. K dispozici je také klimatizovaná televizní místnost, internetové připojení WLAN, novinový a dárkový obchod a kadeřnictví. Hotel je plně klimatizovaný a má restauraci, à-la-carte-restauraci a aperitiv-bar. Na pláži je snackbar a gril-restaurace.

Uvnitř hotelu je vyhřívaný krytý bazén s mořskou vodou s whirlpoolem a lehátky, která jsou k dispozici zdarma. Ve venkovní zeleni je bazén se sladkou vodou, s dětským brouzdalištěm a bazénový bar. U bazénu jsou lehátka a slunečníky zdarma, na pláži jsou za poplatek cca € 4 /den.

Za poplatek je fitness, 17 písčitých tenisových kurtů, minigolf, stolní tenis a půjčovna kol. Dále wellness nabídka, která zahrnuje saunu, whirlpool, parní lázeň, masáže a solárium.
Přibližně od 01.06. - 30.09. hotel denně pořádá animační programy, taneční večery s živou hudbou.

Všechny pokoje byly renovované v roce 2006 a jsou vybavené vanou nebo sprchou s WC (fén), kobercem, klimatizací/topením, telefonem, sejfem, satelitní TV, internetovým připojením, minibarem a balkónem, některé s výhledem na moře. Dětská postýlka je zdarma na objednávku.
Rodinný pokoj má dva 2-lůžkové pokoje, které jsou propojené dveřmi.
Juniorsuita (cca 32 m2) má 1 ložnici, obývací pokoj s možností lůžka (190 x 90 cm), vanu s WC (fén) a výhled na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaňový bufet, večeř formou bufetu, 2x týdně se konají tématické večery. U večeře jsou v ceně pivo a víno, nealkoholické nápoje, minerální voda.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Maestral, Istrie
Chorvatský hotel Maestral - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme to velmi spokojeni, hotel má dobrou polohu, krásné zátoky a velmi profesionální a milý personál. Pravidelně se konaly večery s kapelou.