Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Belvedere, Medulin

Chorvatský hotel Belvedere u moře

Hotel Belvedere leží na klidném místě, na okraji letoviska Medulin, uprostřed parku a lesa. K oblázkové pláži je to asi 100 metrů daleko, do města Pula cca 10 km, zastávka autobusu 50 m.

Hotel sestává z více propojených 4-patrových budov se 450 pokoji. Přijímací hala v hlavní budově nabízí hostům recepci se 24-hodinovým servisem, 5 výtahů, směnárnu a hotelový sejf. V hotelu je kavárna, různé klimatizované společenské místnosti, obchod s novinami a suvenýry, kadeřnictví, internetový koutek, aperitiv-bar, televizní a společenská místnost, konferenční sál, á-la-carte restaurace.

Venku se nachází terasa a bazén s mořskou vodou, bar u bazénu, lehátka a slunečníky zdarma. Od poloviny září do konce května je otevřen i krytý bazén. Dále je tu místnost pro uložení kol a parkoviště. Venku je pro děti k dispozici dětské hřiště.
Od poloviny května do poloviny září hotel pořádá 1x týdně animační večer a pro děti 6x týdně dopolední animační program.

Moderní a komfortně zařízené pokoje mají sprchu a WC, fén, telefon, satelitní TV, klimatizaci (od začátku června do konce srpna) a jsou s výhledem na moře nebo do krajiny

Stravování: Možnost snídaně nebo polopenze - všechna jídla formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Belvedere s bazénem
Chorvatský hotel Belvedere - možnost ubytování

Komentáře

Naši krátkou dovolenou jsme strávili většinou na pláži a bylo to pro nás ideální místo. Pokoje byly poněkud malé, což je nepříjemné, pokud musíte při nepříznivém počasí na pokoji zůstat. Jinak bychom sem ale znovu rádi přijeli. Pokoje byly každý den uklizené a měli jsme nádherný výhled. Jídla bylo dostatek.