Jste zde

Domů » Ubytování

Kemp Village Stupice, Medulin

Chorvatský kemp Village Stupice u moře

Prázdninové středisko a kemp Village Stupice se rozkládá na poloostrově Kamenjak, v místní části Premantura. Protože se nachází na začátku chráněného přírodního parku v hustém piniovém háji, najdete kolem něj krásnou flóru a faunu.

Kemp se nachází přímo u moře, u mírně se svažující skalnato-oblázkové pláže, dlouhé 2 km. Místní centrum Premantury je vzdálené cca 500 metrů, v blízkém okolí je také mnoho malých ostrůvků a malebných zátok. Do měst Pula a Medulin je to asi 10 km daleko.

K zařízení kempu patří recepce, restaurace, bar přímo u moře, mini market, obchod se suvenýry, dětské hřiště, směnárna a informační kancelář pro objednávání výletů a ostatních služeb.

V prostorách recepece je možno využít bezplatně internetové připojení Wi-Fi. V areálu je také k dispozici velký počet sprch, toalet (i pro postižené) a k dispozici je také prádelna.

V areálu se během sezóny pořádají animační programy pro děti i dospělé, fotbal, badminton, basketbal, volejbal.

Za poplatek je stolní tenis, minigolf, různé vodní sporty jako je surfing, potápění, půjčovna loděk (u místních poskytovatelů), výlety lodí.

Moderní a dobře zařízené mobilní domy (pro max. 5 osob, ca. 24 m2) jsou vybavené sprchou a WC, klimatizací / topením (za poplatek), obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí s dvoulůžkem a ložnicí se 3 samostatnými postelemi, satelitní TV a dřevěnou terasou s nábytkem.

Některé mobilhomy mají výhled na moře a jsou k moři blíže.

V ceně mobilního domu je energie, teplá a studená voda, 1 místo na parkování, závěrečný úklid (kromě kuchyně a nádobí, které by mělo být hosty perfektně vyčištěné), ložní prádlo a 2 ručníky s týdenní výměnou.

Na místě se platí kauce, pobytová taxa (cca 1 € za dospělého, děti mají 50 % slevu). S sebou je nutné vzít ubrusy a utěrky.

Stravování: Vlastní nebo v místní restauraci.

(údaje jsou z roku 2011)

Chorvatský kemp Village Stupice - ubytování

Místo

Kemp Stupice 44° 47' 39.0804" N, 13° 54' 57.312" E

Komentáře

Byli jsme tady spokojeni, vše se nám líbilo. Jen ty mobilní domy jsou moc blízko u sebe. Ale i tak bychom sem jeli znovu. Mobilhomy jsou dobře vybavené a mají vše, co je potřeba. Super terasa s krásným výhledem. Jen do města je to pěšky poměrně daleko. Líbila se nám malá pláž, doporučujeme sebou vzít koupací boty.
Location