Jste zde

Domů » Ubytování

Kemp Village Indije, Banjole

Chorvatský kemp Village Indije

Kemp Village Indije se nachází na 19 ha velkém poloostrově, kterému dominují původní lesy, v místní části Banjole. Terasovitý terén se středomořskou vegetací a malé zátoky spadají k částečně strmému pobřeží a k částečně jen po schodech přístupné kamenito-oblázkové pláži (cca 150 m daleko). Město Pula je vzdálené asi 7 km, Medulin 9 km.

K zařízení kempu patří restaurace, bary, minimarket, směnárna, cestovní kancelář, prádelna a sušárna. Pro děti je k dispozici dětské hřiště, v ceně je animační program pro malé i velké (15.5. - 11.9.). Za poplatek je půjčovna kol, rybaření, pronájem lodí a šlapadel, surfování, potápění, kotviště pro malé lodě.

Nové mobilhomy pro max. 5 osob (ca. 24 m2) jsou moderně vybavené se satelitní TV, sprchou/WC, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a možností lůžka, ložnicí s dvoulůžkem a ložnicí s 2 oddělenými lůžky, klimatizací/topením (za poplatek 6 €/den). Každý mobilhome má terasu s nábytkem, některé jsou s výhledem na moře.

V ceně je obsaženo: Energie, plyn, teplá a studená voda, 1 místo k stání pro auto, závěrečný úklid (kromě kuchyně a nádobí, které hosté musí uklidit sami, ložní prádlo s týdenní výměnou a 2 ručníky s týdenní výměnou.
Pobytová taxa ve výši cca € 1,- pro dospělého (děti 50 % sleva) se platí na místě. V ceně nejsou také ubrusy a utěrky.
Stravování: Vlastní.

(údaje jsou z roku 2011)

Chorvatský kemp Village Indije s mobilhomem
Chorvatský kemp Village Indije s pláží

Místo

Camping Village Indije 44° 49' 27.1956" N, 13° 51' 6.7284" E
Location