Jste zde

Domů » Ubytování

Kemp Stoja, poloostrov Stoja (Pula)

Kemp Stoja, poloostrov Stoja (Pula)

Kemp Stoja o rozloze 16 ha se nachází na stejnojmenném poloostrově Stoja uprostřed středozemní vegetace, jen přibližně 3 km od istrijského letoviska Pula. K mírně se svažující kamenité pláži je to podle ubytování 20 - 100 metrů daleko.

V areálu najdete restauraci, bar, minimarket, směnárnu, kiosek a bezplatné parkoviště. Pro děti je k dispozici hřiště a miniclub s bohatými aktivitami (v hlavní sezóně).
V kempu si můžete zahrát volejbal, basketbal, minigolf a stolní tenis. Z vodních sportů se nabízí potápění, windsurfing nebo šlapadla (vše za poplatek). Konají se zábavné a animační programy pro děti a dospělé.

Apartmány (pro 2-4 osoby, 24 m2 )v moderních mobilhomech mají obývací pokoj, dva 2-lůžkové pokoje, kuchyňský kout, sprchu s WC, satelitní TV, klimatizaci (za poplatek), terasu s výhledem na moře. V ceně jsou energie, závěrečný úklid (kromě kucyhně a nádobí), ložní prádlo a ručníky (výměna 1x týdně).

Stravování: Vlastní.

(údaje jsou z roku 2010)

Kemp Stoja na poloostrově Stoja (Pula)
Chorvatský kemp Stoja - možnost ubytování

Komentáře

Super poloha, ale kemp byl bohužel hodně hlučný, mobilní domy jsou špatně odizolované. Mobilní domy jsou pěkné, ale hodně malé. Jsou blízko vody, ale pobřeží je zde strmé. Každý večer živá hudba, super muzika! Příjemný personál, velmi ochotný. Město není daleko.