Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Zagreb, Poreč

Chorvatský hotel Zagreb s bazénem

Tříhvězdičkový hotel Zagreb se nachází v porečské místní části Borik, na krásném místě uprostřed borovicového lesa. Oblázková a skalnatá pláž je vzdálena 200 až 250 m. Centrum města Poreč s bary, restauracemi a obchody je odsud vzdáleno přibližně 800 m.

Hotel nabízí 258 pokojů na pěti patrech a tři výtahy. K jeho zařízení dále patří recepce (sejfy k pronajmutí za poplatek), společenské místnosti, televizní místnost, nekuřácká restaurace, bar, obchod se suvenýry, supermarket, internetový koutek (za poplatek), hlídané parkoviště.
Venku najdete bazén se sladkou vodou, velkou sluneční terasu se slunečníky a lehátky (zdarma, omezený počet). Lehátka na pláži jsou za poplatek (3 euro/den).

V ceně ubytování je aerobic, ranní gymnastika nebo aqua aerobic, animace a večerní zábavné programy. Pro nejmenší hosty jsou určené dětské animační programy (od 4 do 12 let), dětský bazén a hřiště.
Za poplatek jsou vodní sporty na pláži, stolní tenis, minigolf, 14 tenisových kurtů a tenisová škola nedaleko hotelu.

Dvoulůžkové pokoje (20 m2) jsou vybavené telefonem, satelitní televizí, fénem, sprchou, WC a balkónem.
Rodinné pokoje jsou vybavené stejně, ale jsou o něco větší (23 m2) a mají 2 dodatečné přistýlky pro děti.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, navíc se 2x týdně koná tematický večer.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvastský hotel Zagreb - ubytování

Místo

Hotel Zagreb 45° 14' 5.7444" N, 13° 36' 0.0828" E

Komentáře

Celkově to byla nádherná dovolená, v tomto hotelu se příště určitě znovu ubytujeme. Jídlo bylo skvělé. Okolí hotelu bylo pěkné. Město Poreč leží blízko.
Location