Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Villas Kolocep, ostrov Koločep

Chorvatský hotel Villas Kolocep

Tříhvězdičkový hotel Villas Kolocep leží na malém ostrově Koločep, který je velký jen asi 2,4 km2 a je zcela bez aut. Nachází se v klidné, zelené oblasti a od mírně klesající písečné pláže je oddělen jen pěší promenádou. K centru malého rybářského městečka Donje Celo se 2 restauracemi je to pouhých 200 metrů. Najdete zde také pravidelné lodní spojení do Dubrovníku, který je vzdálený jen 4 km.

Prázdninový objekt je terasovitě postavený ve svahu, skládá se z hlavní budovy a několika vilových budov. K ubytování nabízí přes 150 pokojů, dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, místo k posezení, internetové připojení WLAN v celém areálu (zdarma), klimatizovaná restaurace, bar s panoramatickým výhledem. Parkoviště se nachází na pevnině.
Ve venkovním prostoru najdete plavecký sladkovodní bazén a sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma.

V ceně ubytování je tenisový kurt, hotel pořádá pravidelné večerní zábavné programy. Za poplatek si můžete zapůjčit kajak, v letní sezóně nabízejí místní provozovatelé vodní sporty.
Pro děti je připraveno dětské hřiště.

Komfortní pokoje jsou vybavené sprchou, WC, fénem, klimatizací, satelitní televizí, internetovým připojením WLAN, minibarem, telefonem, sejfem, balkónem nebo terasou.
Juniorsuity (pro 4 osoby) mají navíc samostatnou ložnici a 2 balkóny.

Stravování: Polopenze nebo plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Při malé obsazenosti hotelu mohou být obědy a večeře servírovány výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Villas Kolocep - ubytování
Chorvatský hotel Villas Kolocep s bazénem

Místo

Hotel Villas Kolocep 42° 40' 35.9472" N, 18° 0' 17.1252" E

Komentáře

Dovolená v hotelu se nám moc líbila a příště tam pojedeme určitě zase. Poloha hotelu je skvělá, 2 hodiny letu, půl hodiny transfer do přístavu, půl hodiny transfer na ostrov. Je ideální pro klidnou dovolenou. Jídlo bylo hodně rozmanité a bohaté. Na pláži je dopoledne dokonce i trochu stínu!
Location