Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Villa Letan, Peroj

Chorvatský hotel Villa Letan s bazénem

Hotel Villa Letan se nachází na klidném místě uprostřed zeleně, s nádherným výhledem na souostroví Brijuni. Centrum obce Peroj je vzdálené 150 metrů, Fažana 3 km a letovisko Pula 12 km. Skalnato-oblázková pláž leží přibližně 1 km daleko.

Moderní a elegantní hotel nabízí k ubytování přes 60 pokojů. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtah, restaurace se zastřešenou venkovní terasou, bar, wellness prostor, parkoviště (zdarma).
V udržované zahradě se nachází sladkovodní plavecký bazén s brouzdalištěm pro děti (v provozu přibližně od 1.6. do 15.9.). Slunečníky a lehátka jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je fitness studio, 1 hodina tenisu a 1 hodina zapůjčení jízdního kola denně na pokoj (nutná rezervace na recepci den předem).
Za poplatek je wellness areál: 3 sauny, solárium a masáže, tenisové kurty (umělé osvětlení) a půjčovna kol. Na pláži vzdálené asi 5 km se nabízejí různé vodní sporty od místních poskytovatelů.

Pokoje (max. 3 dospělé osoby) jsou moderně a pohodlně zařízené, k jejich vybavení patří sprcha a WC, vysoušeč vlasů, telefon, satelitní TV, minibar (obsah za poplatek), klimatizace/topení (podle sezóny) a balkón. Některé pokoje mají výhled na moře.
Apartmány (max. 2 dospělí + 2 děti.) jsou vybaveny podobně jako pokoje, ale jsou prostornější. Mají navíc ložnici a leží směrem do vnitrozemí.
Dětské postýlky jsou k dispozici na vyžádání (za příplatek).

Stravování: Polopenze plus - snídaně a večeře formou bufetu. K večeři je navíc v ceně ¼ l vína nebo piva a ¼ litru vody.

(údaje jsou z roku 2011)

Chorvatský hotel Villa Letan a vnitřní bazén
Chorvatský hotel Villa Letan - ubytování

Místo

Hotel Villa Letan 44° 57' 2.2644" N, 13° 48' 7.4268" E
Location