Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Villa Cittar, Novigrad

Chorvatský hotel Villa Cittar

Hotel Villa Cittar se nachází přímo v centru Novigradu, asi 100 m od jachtového přístavu, Je vzdálen přibližně 300 m od hezké oblázkové pláže a 100 m od betonových plošin ke slunění. Je to ideální místo pro výlety, odpočiněk a relaxaci.

Malý dům nabízí osobitou a příjemnou atmosféru, byl postaven v roce 2007. Jeho sesterským hotelem je nedaleký hotel Cittar. K jeho zařízení patří restaurace s terasou, na které se při pěkném počasí podává snídaně, bar, výtah, sluneční terasa, hlídané parkoviště (za poplatek ca. 5 euro/den).
Je dobré vědět, že hotel je pouze pro dospělé, děti zde není možné ubytovat.

Pro ubytované hosty je v ceně k dispozici krytý bazén (5 x 4 m, otevřený mimo hlavní sezónu od března do června a od září do prosince), whirlpool a sauna na střeše hotelu. Za poplatek je solárium, a v asi 500 m vzdáleném hotelu Cittar sportovní centrum: stolní tenis, 4 tenisové kurty, bowling.

12 komfortních a příjemně zařízených pokojů je vybaveno koupelnou se sprchou a WC, fénem, županem, rádiem, telefonem, satelitní TV, internetovým připojením, minibarem, sejfem, klimatizací (cca od 15.6. do 15.9.), francouzským balkónem.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet a večer formou výběru ze 3 menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Chorvatský hotel Villa Cittar s terasou
Chorvatský hotel Villa Cittar - ubytování

Místo

Hotel Villa Cittar 45° 18' 59.0868" N, 13° 33' 50.0652" E

Komentáře

Pro nás to byla perfektní dovolená, ve srovnání s Itálií cenově výhodná. Hotel leží centrálně, přesto na klidném místě, dobrá výchozí poloha pro výlety. Hotel je nový a velmi čistý a krásně zařízený. Whirlpool na střeše a střešní terasa dávají nádherný výhled na okolí. V blízkosti byly tenisové kurty, bary, ale žádná noční zábava. Kvalita jídla byla skvělá.
Location