Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Valamar Crystal, Poreč

Chorvatský hotel Valamar Crystal

Hotel Valamar Crystal se nachází v zátoce Brulo, na západním pobřeží Istrijského poloostrova. Leží uprostřed nádherné zeleně, která se rozprostírá až k moři. Skalnatá a oblázková pláž je vzdálena 250 m, město Poreč s nákupními a zábavními možnostmi asi 15 minut pěší chůzí.

Hotel je kompletně renovovaný a plně klimatizovaný, má celkem 223 pokojů. K jeho zařízení patří recepce, internetový koutek (za poplatek), WLAN v lobby (zdarma), výtah, hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, bar, směnárna, hlídané parkoviště (zdarma).
V udržované zahradě se nachází vyhřívaný bazén s mořskou vodou, bar, whirlpool, vodopády, vodní lehátka s hydromasáží. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu zdarma.

V ceně ubytování je ranní gymnastika, aerobic, večerní animace a živá hudba. Za poplatek je sportovní centrum Brulo, kde si můžete vyzkoušet tenis, stolní tenis nebo minigolf, dále vodní sporty na pláži, potápěčské centrum, wellness se saunou a masážemi v sousedním hotelu Valamar Diamant.
Pro děti je k dispozici dětský bazén a hřiště, miniclub a různé animační programy.

Světle zařízené 2-lůžkové pokoje (cca 20 m2) jsou vybavené vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), klimatizací, částečně balkónem směrem do vnitrozemí.
3-lůžkové pokoje (cca 25 m2) mají stejné vybavení, ale mají navíc sedací kout a všechny mají balkón.
Rodinné pokoje (cca 25 m2) mají navíc rozkládací gauč.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - welcome drink, snídaně a večeře formou bufetu, dvakrát za týden se koná tématický bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Valamar Crystal - ubytování
Hotel Valamar Crystal s restaurací
Hotel Valamar Crystal s bazénem

Místo

Hotel Valamar Crystal 45° 12' 49.9968" N, 13° 35' 50.5212" E
Location