Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Valamar Club Tamaris, Poreč

Chorvatský hotel Valamar Club Tamaris u moře

Hotel Valamar Club Tamaris se nachází na poloostrově Lanterna, uprostřed krásné zahrady. K oblázkové pláži s plošinami ke koupání a lehátky je to asi 150 metrů. Město Poreč je vzdálené 13 km, do Novigradu na druhé straně zálivu se dostanete lodním taxi během 15 minut (za poplatek).

Hotelový komplex byl v roce 2007 kompletně renovován. V hlavní budově je celkem 319 pokojů a ve vedlejší vilách se nacházejí další pokoje. Hostům je k dispozici hlavní restaurace, á-la-carte restaurace, aperitiv bar, směnárna, obchod se suvenýry a internetový koutek, bazén a snackbar na terase. Hlídané parkoviště je pro hotelové hosty zdarma.
Pro nejmenší hosty je připraven dětský bazén, miniclub s kinem a diskotékou, dětské hřiště, animační programy.

Venku najdete dva bazény se sladkou vodou (protiproud, vodopády), terasu s lehátky a slunečníky, vířivku. V ceně ubytování je potápěčský kurz v bazénu, stolní tenis, minigolf, půjčovna kol a organizované výlety na kolech, animační programy a wellness centrum: sauna, infrasauna, pára, relaxační sauna, fitness.
Za poplatek jsou masáže, manikúra, pedikúra, tenisové kurty (27 kurtů s antukou, 2 kryté kurty), billiárd, šipky, počítačové hry a stolní fotbal, na pláži potápěčská škola a vodní sporty.

Pokoje jsou moderně a pohodlně zařízené. Jejich součástí je telefon, satelitní TV, sejf, minilednice, klimatizace, fén, koupelna s vanou nebo sprchou a balkón. Některé pokoje jsou s výhledem na moře.
Vily se nacházejí přímo u moře a jedná se o 1-patrové budovy s apartmány, které jsou vybavené obývacím pokojem, kuchyňkou ( elektrický sporák, mikrovlnná trouba, lednice, myčka), 2 ložnicemi, 2 sprchami a WC, balkónem nebo terasou s výhledem na moře.

Stravování: Plná penze plus - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, ke všem jídlům v hlavní restauraci se podává víno, pivo, nealkoholické nápoje, káva a čaj. V dětském klubu nápoje a odpoledne zmrzlina (pro děti do 15 let).

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Valamar Club Tamaris s bazénem
Chorvatský hotel Valamar Club Tamaris - ubytování

Komentáře

Celkově to byla báječná dovolená a určitě se do tohoto hotelu zase někdy vrátíme. Je vhodný také pro rodiny s dětmi. Starším lidem ho moc nedoporučujeme, protože u bazénu je velmi živo a děti jsou také hodně hlučné. Pokoje byly nově zrenovované, s telefonem, televizí a malou lednicí. Byly pěkně vymalované, ale poněkud malé, aby se tam v pohodě vešly všechny věci na 14-denní dovolenou. Služby byly také výborné. Personál byl velmi milý a ochotný. Jídlo bylo výborné, každou chvíli byly připraveny nové porce, takže bylo po celou dobu teplé a čerstvé. Výběr byl opravdu velký. Na pláži je k opalování betonová deska, ale písek nám vůbec nechyběl. Na výběr byly dva bazény, jeden s atrakcemi pro aktivnější lidi a jeden jen pro relaxaci.