Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sahara a Rab, Lopar

Hotel Sahara & Rab, Chorvatsko

Hotelové zařízení Sahara a Rab se nachází na severozápadní straně ostrova Rab a skládá se z pěti budov: Sahara, Rab, Veli Mel, Plaza a Lopar. Komplex leží přímo na dlouhé písečné pláži, která se pozvolna svažuje do moře. Proto je to ideální místo pro rodiny s dětmi. Město Rab je ve vzdálenosti asi 14 km.

Pět budov nabízí společnou klimatizovanou restauraci s výhledem na moře, výtah, internetovou kavárnu v hotelu Plaza (za poplatek), bar, taneční terasu, kadeřnický salon a obchod se suvenýry. Každá budova disponuje vlastní recepcí. Parkoviště je za poplatek.
Sport za poplatek: sedm tenisových kurtů, stolní tenis, minigolf, fotbal, basketbal, plážový volejbal, surfing nebo jet ski.

Pokoje hotelu Sahara a Rab jsou pohodlně zařízené a mají sprchu/WC, telefon, satelitní TV a klimatizaci.
Pokoje hotelu Plaza & Veli Mel mají sprchu/WC, telefon, satelitní TV, klimatizaci a balkon.
Pokoje hotelu Lopar jsou jednoduše zařízeny, disponují sprchou/WC a balkonem.

Stravování: polopenze plus zahrnuje snídaně a večeře formou bufetu. Navíc je v ceně neomezená konzumace místního vína, piva a nealko nápojů během večeře v restauraci.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Sahara & Rab
Chorvatsko, hotel Sahara & Rab - možnost ubytování

Komentáře

Hotel byl OK. Dobrý poměr cena a služby. Pláž byla katastrofa, protože byla přeplněná. S troškou fyzické námahy šel ale najít příjemný záliv ke koupání s krásnými plážemi asi 1 až 2 km od hotelu. Restaurace byla i přes svou velikost v pořádku. Čistota a rychlost při prostírání a úklidu velmi dobrá. Personál byl velmi přátelský. Kvalita jídla uspokojivá.