Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Rab, Rab

Hotel Rab, Rab

Hotel Rab je centrálně umístěn, přímo u jachtařského přístavu středověkého města Rab. Staré město s mnoha obchody, bary a restauracemi je v bezprostřední blízkosti. Pláž je vzdálená asi 1 km, nudistická pláž 3 km. V hlavní sezóně jezdí lodní taxi i k plážím okolních ostrovů (za poplatek).

Plně klimatizovaný hotel střední třídy má 140 pokojů. K vybavení hotelu dále patří přijímací hala, recepce, výtah, bufetová restaurace, aperitiv bar, pivnice a kavárna s terasou. Venku je sladkovodní bazén s vířivkou, lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma. Parkoviště je 500 m od hotelu a je za poplatek.
Za poplatek je hostům k dispozici fitness a wellness se saunou a masážemi.

Komfortně vybavené pokoje mají koupelnu nebo sprchu a WC, fén, telefon, sejf, satelitní TV a klimatizaci. Je možné za příplatek objednat pokoj s výhledem na přístav. Dětská postýlka je na vyžádání a za poplatek.
Rodinné pokoje mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a navíc mají rozkládací gauč a výhled na moře. Možné obsazení je 2 dospělí + 2 děti.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Rab - možnost ubytování

Komentáře

Byla to super dovolená. Velmi dobře položený hotel, uprostřed starého města. Skvělý servis, pokud byl nějaký problém, byl okamžitě vyřešen. Všichni byli velmi milí a ochotní. Jídlo bylo dobré, rozmanité, pro každého něco. Ryby každý den na jiný způsob. Mezinárodní kuchyně – knedlíky, řízky, hranolky. Před hotelem stojí lodě, každý den nabízí jiný výlet. Pláž lodním taxi je snadno dosažitelná, lehátka a slunečníky byly za poplatek. Hotel leží centrálně, okolo je hodně restaurací, kaváren a barů. Dětské hřiště je 10 minut chůze daleko, a dětem se na něm moc líbilo.