Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Punta, Veli Lošinj

Veli Lošinj s hotelem Punta, Chorvatsko

Hotel Punta leží v blízkosti malebného města Veli Lošinj, 50 metrů od moře a 4 km od dalšího místa Mali Lošinj.

V hotelu Punta najdete recepci, televizní místnost, internetový koutek, klimatizovanou hotelovou restauraci, bar, snackbar u bazénu, tavernu přímo u moře, lékařskou ordinaci.
Pro hosty je také k dispozici wellness s bazénem a vyhřívaný whirlpool s mořskou vodou, vířivka pro 6 osob, 2 parní lázně, sauny a zkrášlovací procedury (za poplatek). Hotel pravidelně pořádá animační programy pro děti i dospělé.

Pokoje (17 m2) jsou zařízené v typickém stylu se sprchou a WC, satelitní televizí, telefonem a balkónem s výhledem na moře.
Rodinné pokoje (32 m2) mají navíc obývací/spací místnost se 2 gauči na spaní, balkón nebo terasu s výhledem na park nebo moře.

Stravování: All inclusive – snídaně, obědy i večeře v bufetové formě. Od 10 do 23 hodin jsou nabízeny v baru a v restauraci nealko nápoje, pivo, víno a koktejly, káva a čaj.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Punta s bazénem

Komentáře

Krásný rodinný hotel, kde odpovídá cena službám. Zábava pro celou rodinu! Ve městě Veli Lošinj bylo celkem klidno. V hlavní sezóně se v hotelu konala 6x týdně živá hudba a tanec na terase. Pokoje byly. Jídlo bylo výborné, velký výběr z masa, ryby ale nebyly vždy dobře upravené.