Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Plavi, Poreč

Chorvatský hotel Plavi u moře

Hotel Plavi se nachází v areálu Zelena Laguna, v poloze z s výhledem na moře. Od oblázkovo-skalnaté pláže s koupacími plošinami je oddělen pouze pobřežní promenádou. Centrum pobřežního města Poreč je vzdálené asi 5 km, kam se dostanete pravidelným autobusovým a lodním spojením (za poplatek), v hlavní sezóně tam jezdí také minivláček. V blízkosti hotelu se nacházejí zábavní možnosti a diskotéka.

Moderní, v hlavní sezóně plně klimatizovaný, hotel má příjemnou atmosféru a k ubytování nabízí 214 pokojů. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, trezor a internetová kavárna (za poplatek), výtah, společenská místnost, bufetová restaurace, koktejlový bar a obchod se suvenýry. Parkování u hotelu je možné za poplatek.

Ve venkovním areálu najdete sladkovodní bazén se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky v omezeném počtu jsou zdarma. Pro děti je připraven miniclub.
V hlavní sezóně celé prázdninové zařízení pořádá animační programy se sportem a zábavou: Aerobic, sportovní turnaje, večerní zábavu s různými pořady (každou noc v jiném hotelu).

Za poplatek je velké sportovní centrum s 18 antukovými tenisovými kurty, tenisová škola, stolní tenis, minigolf, bowling, boccia, minifotbalové hřiště, squash, basketbal, házená, volejbal, vzduchovky a lukostřelba, půjčovna kol, lodí, šlapadel a motorových člunů, vodní lyžování, parasailing, jízda na banánu, potápění, jízda na koni (800 m).

Všechny pokoje jsou vybavené sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní televizí, malou ledničkou (na vyžádání a za poplatek), klimatizací. Některé pokoje mají také navíc balkón nebo terasu s přímým nebo bočním výhledem na moře.

Stravování: Polopenze plus nebo plná penze - polopenze plus zahrnuje snídaně a večeře formou bufetu. K večeři je neomezená konzumace stolního bílého a červeného vína, piva, ovocných šťáv a vody v restauraci. Při rezervaci s plnou penzí je navíc polední menu. 1x týdně se koná tématický večer.

(údaje jsou z roku 2011)

Chorvatský hotel Plavi s bazénem
Chorvatský hotel Plavi - ubytování

Místo

Hotel Plavi 45° 11' 39.1056" N, 13° 35' 14.6904" E
Location