Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Park, Rovinj

Chorvatský hotel Park u moře

Hotel Park leží přímo u jachtařského přístavu s výhledem na staré město Rovinj a ostrov St. Katarina. Centrum Rovinje je vzdálené 800 metrů, skalnatá pláž asi 250 metrů.

Městský hotel má 202 pokojů a suit a nabízí svým hostům recepci, internetový koutek, sejf k pronajmutí, výtah, restauraci, bar, pizzerii, cukrárnu, gril, kinotéku a snack-bar, televizní místnost, kadeřnictví. U hotelu je zdarma nehlídané parkoviště.
Ve venkovním prostoru najdete sladkovodní bazén se samostatným dětským brouzdalištěm, lehátka, slunečníky a ručníky (zdarma) a bazénový bar.

Sport a zábava: Zdarma je vnitřní bazén (od června do září uzavřen), fitness, střelnice, stolní tenis a zahradní šachy. Za poplatek je sauna, masáže, kosmetický salon.
Miniklub pro děti od 4 do 12 let je otevřen v červenci a v srpnu. Hotel denně ráno i večer pořádá animační a zábavné programy pro děti i dospělé.

Pokoje (15 – 20 m2) mají koupelnu nebo sprchu s WC, fén, telefon, internetové připojení, satelitní televizi, minibar (za poplatek), klimatizaci nebo topení (dle sezóny) a balkon s výhledem do vnitrozemí. Možno objednat i pokoj s výhledem na moře. Jednolůžkové pokoje mají stejné vybavení jako dvoulůžkové, jen jsou menší a jsou bez balkonu. Dětské postýlky jsou k dispozici na vyžádání.

Stravování: Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Park - možnost ubytování