Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Palazzo, Poreč

Chorvatský hotel Palazzo u moře

Hotel Palazzo se nachází přímo u moře, na okraji starého města v Poreči. Je odsud nádherný výhled na přístav a ostrov Sveti Nikola. V blízkosti hotelu se nacházejí památky, obchody a další možnosti k zábavě. Oblázková pláž je od hotelu vzdálena asi 400 metrů.

Hotel byl v roce 2009 renovován, nachází se zde 70 pokojů a 4 suity. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezdrátová síť WLAN (zdarma), á-la-carte restaurace, kavárna, lobby bar, směnárna a konferenční prostory, obchody, prádelna, lékař a lékárna. Za poplatek je možné využívat střežené parkoviště (omezená kapacita), nedaleko se nachází placené veřejné parkoviště.

Ve venkovním prostoru najdete bazén se sladkou vodou, lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma. V hotelu se nachází wellness centrum Spa Palazzo, které nabízí saunu, vířivky, masáže a různé zkrášlující procedury za poplatek.

Pokoje (15 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, internetovým připojením WLAN, sejfem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), klimatizací.
Pokoje Premium mají stejné vybavení, ale jsou o něco prostornější (16 – 25 m2).
Pokoje Superior jsou také o něco prostornější (26 – 28 m2) a mají velkou "kingsize" postel.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Palazzo s bazénem
Chorvatský hotel Palazzo - ubytování