Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Padova, Rab

Hotel Padova na chorvatském pobřeží

Hotel Padova leží přímo u moře, v zátoce Prva Padova Banjol. Stará část města Rab je vzdálená 15 minut pěší chůzí nebo se tam dostanete lodním taxi (za poplatek). Vedle hotelu je plošina na koupání a slunění a asi 15 minut pěšky je vzdálená písečná pláž v zátoce Druga Padova.

Hotel má 175 pokojů na 5 patrech. Nabízí svým hostům recepci, výtahy, internetový koutek (za poplatek), klimatizovanou restauraci, á-la-carte restauraci, aperitiv bar, společenské místnosti, televizní místnost, kadeřnictví a obchod se suvenýry. Parkoviště u hotelu je za poplatek.

U hotelu je bazén s mořskou vodou, se samostatným dětským bazénem a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu za poplatek. V sezóně je několikrát za den k dispozici odvoz zdarma na okolní pláže.

Sport a zábava: Krytý bazén s mořskou vodou (v letní sezóně uzavřený), za poplatek wellness centrum – sauna, solárium, klidová zóna, fitness, salón krásy a masáže. Nedaleko hotelu jsou tenisové kurty, kola a lodě k pronajmutí, vše za poplatek. Během sezónyhotel pořádá hudební večery a animační programy pro děti i dospělé.

Renovované pokoje mají sprchu a WC, fén, telefon, sejf, satelitní TV, klimatizaci a balkón. Možno objednat pokoj s výhledem na moře, dětské postýlky jsou na vyžádání a za poplatek.

Stravování: Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Padova s bazénem

Komentáře

Díky krásné poloze naproti starému městu jezdíme do hotelu Padova rádi pořád, jídlo a pití bylo opět výtečné. Jen je tu málo sportovního vyžití, animací a není to to pravé pro plážovou dovolenou. K dispozici je bezplatný odvoz na pláž s hrubým pískem v Suha Punta, písečné pláže jsou na druhém konci ostrova, autem je to ovšem kousek. Wellness a bazén jsou super.