Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Meridijan, ostrov Pag

Ostrov Pag - hotel Meridijan na pobřeží

Hotel Meridijan se nachází v blízkosti starého města Pag na stejnojmenném ostrově, nedaleko restaurací, barů a obchodů. Ke štěrkové pláži je to jen několik metrů.

Hotelové zařízení má přijímací halu s posezením, recepci, výtah, restauraci, lobby bar, konferenční místnost, prádelnu, internetový koutek (v ceně). Hotelovým hostům je k dispozici parkoviště zdarma, garáže za poplatek.
U hotelu se nachází bazén s mořskou vodou a barem. Používání lehátek a slunečníků u bazénu je v ceně.
Sport za poplatek: Rozličné aktivity, které nabízejí místní provozovatelé v blízkosti hotelu, jako například masáže, půjčovna jízdních kol, potápění, tenis, plážový volejbal nebo basketbal.

Pokoje jsou zařízené ve stylu biedermeier a mají koupelnu/WC, fén, telefon, trezor, satelitní TV, minibar (za poplatek), připojení na internet (za poplatek), klimatizaci a balkón na stranu k moři. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Stravování: Polopenze - zahrnuje snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatsko, hotel Meridijan - možnost ubytování

Komentáře

Jídla byla průměrná až špatná. Nabídka trávení volného času pro děti byla velmi omezená. V nabídce hotelu se sice uvádí, že k dispozici je wellness se saunou, soláriem a fitness, ale vše se nachází v jiném hotelu a stojí poměrně hodně peněz. Sauna není pro děti mladší než 18 let. Bazén je funkční jenom během sezony. Co se týče polohy, autobusy jezdily jen zřídka. Půjčovné kol je drahé, asi 16 euro za den, a to bylo mimo sezonu. Jídlo a pití – protože jsme byli téměř sami v hotelu, neodpovídala snídaně standardu, salám a sýr s oschlým okrajem. Čerstvé potraviny měli jenom zřídka. Očekával jsem, že alespoň vodu by mohli podávat zadarmo. Jednou byla v hotelu delegace z nějaké firmy, takže jsem měli večeři formou bufetu s více chody. Před hotelem není žádná pláž, není zde možnost se koupat. Moře je špinavé, ležely tady roury a odpadní voda z hotelu byla vypouštěna přímo do moře. Mě se líbila promenáda s hezkým výhledem.