Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Medulin, Medulin

Chorvatský hotel Medulin s bazénem

Hotel Medulin leží v části Medulin. Mírně klesající, skalnatá a hrubopísčitá pláž s průzračnou vodou je vzdálená asi 200 m, střed města 500 m. Do istrijského letoviska Pula je to cca 10 km.

Oblíbený hotel má 4 patra, 2 výtahy, recepci, místnost se satelitní TV, hlavní restauraci, aperitiv-bar, parkoviště. Venku najdete bazén s mořskou vodou a se samostatným dětským bazénem (68 cm hluboký). Lehátka a slunečníky jsou u bazénu bez poplatku, na pláži jsou za poplatek (cca € 3,50/den).

Hotel v hlavní sezóně (asi od 15.05. do 15.09) několikrát týdně pořádá animační programy. Za poplatek si můžete vyzkoušet vodní sporty jako jetski, windsurfing nebo vodní lyže. Blízko hotelu se nachází půjčovna loděk, škola potápění, 4 písečné tenisové kurty, 2 fotbalová hřiště, stolní tenis.

Pokoje (cca 17 m2) mají vanu nebo sprchu s WC (fén), satelitní TV, telefon, minibar, parkety, sejf bez poplatku, klimatizaci a balkon. Některé pokoje jsou s výhledem na moře. Dětská postýlka je za poplatek, nutno objednat předem.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - bohatý snídaňový bufet, večeře formou bufetu. V ceně jsou při večeři nápoje - pro dospělého 0,5 l minerální vody a 0,25 l vína nebo 0,3 l točeného piva. Děti mají 1 nealkoholický nápoj.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Medulin s bazénem
Chorvatský hotel Medulin - možnost ubytování

Komentáře

Večeře byly v hotelu skvělé. Bufet se 4 hlavními jídly, až 10 předkrmů (2 polévky), každý den ryba… Nápoje jsou v ceně! Hotel je velmi čistý, pokoje malé, ale pěkné. Servis perfektní. Pláž nebyla nijak zvláštní, ale vhodná pro děti.