Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marco Polo, ostrov Korčula

Chorvatský ostrov Korčula s hotelem Marco Polo

Hotel Marco Polo leží na mírné vyvýšenině v blízkosti starého města Korčula, asi 50 m od skalnaté a štěrkové pláže. Hotel je položen nad mořem, odkud je výhled na celý ostrov Korčula, sousední malé ostrovy a na nedalekou pevninu. Pláž je dostupná po schodišti, k překrásnému starému městu je to po pobřežní promenádě asi 700 metrů.

Moderní a komfortní hotelové zařízení má recepci, klimatizovanou restauraci, bar, kavárnu, prodejnu suvenýrů, televizní a konferenční místnost, výtah, parkoviště.
K hotelu dále patří venkovní bazén, krytý bazén, fitness, wellness, beauty centrum.

Hotel nabízí celkem 94 pokojů. Všechny pokoje (14 m2) jsou velmi příjemně zařízeny, mají telefon, mini bar, televizi, vanu nebo sprchu a WC, klimatizaci, balkón beo terasu s výhledem do zahrady nebo na moře. Nabízí se také pokoje superior (17 - 20 m2) nebo junior suity (25 - 30 m2).

Stravování: Snídaně formou bufetu, obědy výběrem z menu a večeře opět formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský ostrov Korčula s hotelem Marco Polo - možnost ubytování

Komentáře

Korčula je úžasný ostrov. Hotel byl velmi pěkný, skvěle zařízený a vše velmi kvalitní. Jediným nedostatkem bylo jídlo – jak snídaně, tak i večeře. Úplně strašná byla káva. Ale díky tomu, že historické staré město leží v bezprostřední blízkosti hotelu, snídaně seženete i jinde. Jídlo mi tady nechutnalo.