Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Luna, Lun (ostrov Pag)

Chorvatský hotel Luna u moře

4-hvězdičkový hotel Luna se nachází na klidném okraji malé rybářské vesničky Jakišnica, na severovýchodním výběžku Lun chorvatského ostrova Pag.

Kamenitá pláž s plošinami ke koupání se nachází hned vedle hotelu, oblázková pláž je vzdálená přibližně 200 metrů. K centru vesničky je to asi 300 m od hotelu, do městečka Novalja cca 15 km.

V roce 2007 nově postavený hotel řetězce Valamar je vybaven v moderním stylu a k ubytování nabízí 96 pokojů ve 3 patrech.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (zdarma), restaurace s terasou, á-la-carte restaurace s panoramatickou terasou, lobby bar, lounge bar a obchod se suvenýry. Parkování u hotelu je bez poplatku, v garážích (omezený počet) před hotelem kolem 6 € za den.

Ve venkovním prostoru je umístěn plavecký bazén s mořskou vodou, dětský bazén, bar a sluneční terasa, která přechází v hotelovou pláž (koupací a skalnaté plošiny se vstupem do moře). Lehátka a slunečníky jsou u bazénu i na pláži k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je posilovna, spa- a wellness centrum s krytým bazénem s whirlpoolem, se saunou a parní lázní. Hotel během letních měsíců (červen až srpen) pravidelně pořádá zábavný program. Pro nejmenší hosty je připraven mini club a dětské animace.

Za příplatek je půjčovna kol, potápěčské centrum a půjčovna motocyklů v blízkosti hotelu, tenisové kurty a další sportovní hřiště, vodní sporty na pláži. Zpoplatněné jsou také masáže a kosmetické procedury ve wellness centru.

Moderní a elegantně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 28 m²) jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, minibarem, satelitní TV, telefonem, přístupem k internetu a trezorem (bez poplatku).

Některé pokoje jsou s balkónem nebo lodžií, vybrané pokoje mají přímý výhled na moře. Dětská postýlka je k zapůjčení za 6 € /noc, nutná rezervace předem.

Za příplatek je možné objednat "romantický" pokoj (cca 34 m²), který navíc nabízí speciální zařízení: postel s nebesy, DVD přehrávač, mini bar se šumivým vínem, dezertním vínem a čokoládou, kávovar, extra toaletní potřeby v koupelně, župany a pantofle, balkón nebo terasu s výhledem na moře.

Junior suity jsou rozlehlejší (asi 47 m²), mají navíc obývací pokoj s přistýlkami až pro 2 děti, stejně jako balkón nebo lodžii.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, při rezervaci polopenze jsou večeře také formou bufetu. 1x týdně hotel pořádá gala večer s hudbou a 1x tématickou večeři v gril restauraci.

(údaje jsou z roku 2012)

Chorvatský hotel Luna s bazénem
Chorvatský hotel Luna se vstupní halou
Chorvatský hotel Luna s vnitřním bazénem
Chorvatský hotel Luna - ubytování

Místo

Hotel Luna, Lun 44° 38' 42.9216" N, 14° 46' 35.4252" E
Location