Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Laguna Park, Poreč

Chorvatský hotel Laguna Park s bazénem

Hotelové zařízení Laguna park se nachází na nádherném místě, uprostřed typické středomořské vegetace. Od moře je oddělen pouze málo frekventovanou silnicí, pláž je vzdálena 50 – 300 m (podle polohy pokoje). Centrum města Poreč je odsud asi 2,5 km daleko, od června do září tam pravidelně jezdí za poplatek minibus.

Laguna Park má celkem 124 pokojů a v hlavní sezóně je plně klimatizovaný. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtah, internetová kavárna (za poplatek), restaurace, aperitiv bar s terasou, společenská místnost se satelitním televizorem a obchod se suvenýry. Hostům je k dispozici parkoviště (za poplatek).
Apartmány se nacházejí ve vedlejších budovách, v pěkné zahradě s borovicemi. Zde je také bazén se sladkou vodou, s terasou a barem. Lehátka a slunečníky jsou zdarma.

V blízkosti hotelu se nachází sportovní centrum (8 tenisových kurtů, stolní tenis, boccia, minigolf, půjčovna kol a šlapadel). Zahrát si můžete plážový volejbal, hotel také pořádá animační programy.
Pro děti je k dispozici miniklub (od 3 do 12 let), dětské animační programy, dětské hřiště a bazén.

Pokoje jsou moderně vybavené, jejich součástí je koupelna se sprchou, WC, fén, telefon, sejf, satelitní televizor, minibar (za poplatek) a klimatizace. Některé mají výhled na moře.
Apartmány (2-3 osoby, cca 33 m2): Jejich součástí je obývací pokoj s pohovkou, ložnice, kuchyňský a jídelní kout, sprcha, WC, fén, telefon, satelitní TV a terasa směrem do zahrady.
Apartmány (2-5 osob, cca 47 m2): Mají stejné vybavení, jen navíc ještě jednu ložnici.

Stravování: Apartmány s vlastním stravováním, hotelové pokoje s plnou penzí. Plná penze - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, k obědu a večeři se podávají nápoje (v ceně) jako pivo, víno, voda a džus, dopolední svačina pro děti.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Laguna Park - možnost ubytování

Komentáře

Celkově to byla nádherná dovolená na hezkém místě a v dobrém hotelu. Voda zde byla také nádherná. Poreč je pěkné město, za několik minut se tam dá dojít hezkou procházkou.