Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Laguna, Novigrad

Hotelový areál Laguna v Novigradu, Chorvatsko

Udržovaný hotel Laguna leží přímo vedle sesterského hotelu Maestral, na okraji piniového lesa. Centrum města Novigrad je vzdáleno asi 800 metrů. Hotel má vlastní štěrkovou pláž, která se mírně svažuje do moře.

Oblíbený rodinný hotel disponuje 220 pokoji a dále nabízí přijímací halu s recepcí, televizní místnost, dvě restaurace, aperitiv bar, cukrárnu a obchod se suvenýry. Parkoviště je zdarma.
Venku najdete rozlehlý bazén se sladkou vodou a oddělený dětský bazének, letní terasu a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu v ceně, na pláži jsou za poplatek.
Sport a zábava: Krytý bazén a další sportovní zařízení hotelu Maestral mohou hosté využívat. Minigolf za poplatek. Od začátku června do poloviny září se konají každý večer animační programy a živá hudba.

Pokoje jsou vybaveny telefonem, satelitní TV a fénem. Vedle pokojů s balkónem si můžete také objednat pokoje s výhledem na moře.

Stravování: snídaně nebo polopenze, vše formou bufetu. V sezóně je v ceně ubytování také místní pivo, víno, nealko nápoje k večeři.

(údaje jsou z roku 2010)

Novigrad, hotel Laguna - možnost ubytování

Komentáře

Zažili jsme skvělou dovolenou ve tříhvězdičkovém hotelu v Chorvatsku – podle mého názoru si tři hvězdičky hotel zaslouží. Už jsme zažili mnoho turistů, kteří si stěžovali na mnoho maličkostí, ale když si vyberu pobyt v Chorvatsku v hotelu se třemi hvězdičkami, tak nemůžu očekávat servis pětihvězdičkového hotelu. Podle mého názoru si stěžují neprávem. Byli jsme spokojeni a byla to krásná a odpočinková dovolená. V hotelu jste mohli pořád vidět někde uklízečku, která něco uklízela, a to od brzkého ráno do pozdního večera. Hotel je sice už trošku opotřebovaný, ale velmi udržovaný a velmi čistý. Je vhodný pro všechny. Kvůli naší pozdní rezervaci byl v hotelu Laguna volný už jen pokoj bez balkónu. Ten byl sice trošku malý, ale měl všechno a byl hezký. Pokoje jsou velmi čisté a jsou milou uklízečkou denně pořádně uklízeny. Až na pár pokojů byly v celém hotelu balkony – měli jsme jednoznačně smůlu, ale to jsme už věděli při naší rezervaci. Personál celého hotelu byl opravdu velmi přátelský a připravený s čímkoliv pomoci. Tak jako ve všech jižních zemích, jejich tempo se nedá srovnávat s námi. Ale naši dovolenou to nějak nerušilo.