Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Laguna Materada, Poreč

Chorvatský hotel Laguna Materada u moře

3-hvězdičkový hotel Laguna Materada se nachází na poloostrově s restauracemi, bary a obchody, v místní části Spadiči. Nedaleko leží malý ostrov Sveti Nikola, kam se dostanete pravidelným lodním spojením. Zařízení leží přímo u moře, pláž je se skalnatými plošinami a oblázko-travnatými úseky. Centrum města Poreč je vzdálené asi 4 km, kam pravidelně od června do září jezdí vláček (za poplatek). Zastávka je asi 900 metrů daleko.

Hotelové zařízení je již několik let oblíbené mezi rodinami s dětmi, nabízí k ubytování nabízí 400 pokojů ve 4 patrech. Dále k jeho zařízení patří recepce s trezory k pronajmutí (poplatek cca 2,50 € / den), televizní místnost, kadeřnictví, obchod se suvenýry a novinami, hlavní restaurace, kavárna, aperitiv bar, 2 výtahy. Parkoviště u hotelu je za poplatek cca 1 € / den.
Venku se nachází sladkovodní bazén a poolbar. Lejátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Přibližně od poloviny června do poloviny září hotel 6x týdně pořádá animační programy a taneční večery s živou hudbou. Za poplatek je asi 50 m vzdálené sportovní centrum: 5 tenisových kurtů, plážový volejbal, stolní tenis, minigolf, půjčovna kol, kánoí a šlapadel.
Pro nejmenší hosty je k dispozici miniclub (věkové skupiny 3 - 7 a 8 - 14 let) od poloviny května do poloviny září, dětské hřiště a samostatný dětský bazén.

Pokoje jsou v závislosti na umístěny ve vzdálenosti 50 až 150 metrů od pláže. Všechny pokoje a suity jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, kobercem, topením, telefonem, satelitní TV, klimatizací a balkónem. Některé jsou s výhledem na moře (za příplatek).
Rodinné pokoje se skládají ze 2 dvoulůžkových pokojů, propojených dveřmi a 1 koupelny.
Suity mají 1 ložnici se dvěma lůžky a obývací pokoj s lůžkem pro 1 dítě.
Dětské postýlky je možné si pronajmout (nutná rezervace předem) za poplatek cca 5 € / den.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, 1 x za týden se koná tématický večer. K večeři obdržíte v ceně rozlévané víno, točené pivo, džusy a vodu. Kromě toho vaše děti obdrží k obědu malé občerstvení a k večeři mají k dispozici extra bufet.

(údaje jsou z roku 2011)

Chorvatský hotel Laguna Materada s bazénem
Chorvatský hotel Laguna Materada - ubytování

Místo

Hotel Laguna Materada 45° 14' 52.224" N, 13° 35' 43.8612" E

Komentáře

Tento hotel jsme si vybrali kvůli jeho poloze a jezdíme sem každý rok na 7 až 10 dní. Hotel je velmi velký, každý si tu může najít své klidné místo. Z velké plošiny si můžete skočit do moře, nebo do něj vlézt po schodech nebo po žebříku. Nejsou potřeba boty do vody, není tu žádné nebezpečí mořských ježků. Hotel leží na okraji města, supermarket, kavárny a restaurace jsou daleko asi 5 minut pěšky.
Location