Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Laguna Bellevue, Poreč

Chorvatský hotel Laguna Bellevue, Poreč

Hotelové zařízení Laguna Bellevue se nachází ve svahu v blízkosti letoviska Plava Laguna. Z hotelu je to 50 až 250 metrů ke skalnaté nebo štěrkovité pláži. Centrum města Poreč je ve vzdálenosti přibližně 3 km. Na letiště ve městě Pula je to cca 60 km.

Komplex se skládá z 95 apartmánů a studií, které jsou rozděleny do jednoposchoďových řadových domů. V tomto prázdninovém komplexu se nachází restaurace, grill, bar, kavárna, diskotéka, parkoviště. Ve vzdálenosti asi 200 metrů od hotelu je supermarket.
Venku najdete bazén, letní terasu, lehátka a slunečníky jsou k dispozici jak u bazénu, tak i na pláži (za poplatek).
Sport a zábava: plážový volejbal, animační a zábavní programy.
Za poplatek se nabízí tenis, stolní tenis, minigolf.
Pro děti je k dispozici miniklub (4-11 let),dětský bazén, dětský večerní program a hřiště.

Studia mají kombinovaný prostor pro bydlení a spaní, vanu nebo sprchu/WC, kuchyňský kout, satelitní TV, terasu.
Apartmány mají dvě ložnice, obývací pokoj s pohovkou, vanu nebo sprchu/WC, klimatizaci, terasu, satelitní TV, fén, kuchyňský kout.

Stravování: Bez stravy nebo polopenze. U polopenze jsou snídaně a večeře formou bufetu v restauraci Mediteran, která je asi ve 200 metrů vzdáleném hotelu Delfín.

(údaje jsou z roku 2010)

Poreč, hotel Laguna Bellevue - možnost ubytování
Chorvatský hotel Laguna Bellevue - možnost ubytování

Komentáře

Do tohoto hotelu bych jel hned znova. Až na miniaturní pracovní plochu v kuchyni a chybějící pečící troubu bylo vše velmi uspokojivé. Člověk si musel každodenní úklid udělat sám, ustlat si postel, za to ale každý den vyměňovali ručníky a každý třetí den jsme měli čisté povlečení. Myslím, že to bylo až přehnané. Celkově ale bylo vše v pořádku. Personál byl vždy přátelský a nápomocný. Co se týče polohy, byl zde klid, ale pokud se chtěl člověk bavit, tak zde také existovala tato možnost. Měli jsme ubytování bez stravy. Ale jídlo a pití vevnitř areálu bylo dobré. Pláž byla pár minut chůze od hotelu, podle přání štěrk, skály nebo beton. A taky zde byl dostatek lehátek.