Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Laguna Albatros, Poreč

Chorvatský hotel Laguna Albatros u moře

Hotel Laguna Albatros leží uprostřed prázdninového zařízení Zelena Laguna. K oblázkové pláži s plošinami ke koupání je to asi 200 metrů. Místní centrum Poreče se nachází cca 5 km daleko, v letní sezóně se tam dostanete minivláčkem za poplatek.

Kompletně renovovaný hotel má celkem 324 pokojů. Hostům je k dispozici recepce, snackbar s terasou, aperitiv bar, obchod se suvenýry, výtah a parkoviště (za poplatek 1 euro/den).
Ve venkovním prostoru jsou 3 sladkovodní bazény s lehátky a slunečníky k zapůjčení zdarma (v omezeném množství). Na pláži jsou lehátka za poplatek.

V ceně ubytování je billiárd, šipky, stolní hry, tenis, stolní tenis, minigolf, půjčovna kol, basketbal, boccia, squash. Přes den a večer hotel pořádá v týdnu animační programy. Za poplatek jsou masáže, fitness, lehátka, slunečníky a vodní sporty na pláži.
Pro nejmenší hosty je připraven dětský animační program, hřiště a herna.

Pokoje jsou jsou vybavené koupelnou a WC, fénem, telefonem, satelitní televizí, klimatizací, kobercem, sejfem. Některé pokoje jsou s balkónem a s výhledem na moře.
Junior suity (cca 40 m2) mají kombinovaný obývací pokoj s prostorem ke spaní a ložnici.
Dětská postýlka je na vyžádání a za poplatek.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, různé snacky v baru u bazénu, místní alkoholické a nealko nápoje v barech od 11.00 do 23.30 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Laguna Albatros s bazénem
Chorvatský hotel Laguna Albatros - ubytování