Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Holiday, Medulin

Hotel Holiday v Medulinu

Krásný hotel Holiday leží přímo na pláži, v letovisku Medulin. Skalnatá a štěrková pláž s průzračně čistou vodou je vzdálena asi 200 m. 100 m od hotelu se nachází písečná pláž Bijeca, která se svažuje mírně do moře. Střed města Medulin je ve vzdálenosti asi 500 m. Do města Pula je to přibližně 10 km.

Hotel má 4 poschodí, dva výtahy, recepci a televizní místnost, klimatizovanou restauraci, parkoviště.
Vedle hotelu se nachází bazén s mořskou vodou a barem a oddělený dětský bazének. Lehátka a slunečníky jsou bez poplatku. Na pláži jsou lehátka a slunečníky k dispozici za poplatek.
Sport a fitness: bez poplatku se nabízí 4 tenisová hřiště, minigolf, boccia, badminton, stolní tenis. Za poplatek různé druhy vodních sportů jako například windsurfing nebo vodní lyžování. Kromě toho se v blízkosti hotelu nachází půjčovna člunů, škola potápění, 2 fotbalová hřiště.

Moderně zařízené pokoje jsou vybaveny sprchou/WC, fénem, klimatizací, telefonem a satelitní TV.

Stravování: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Plná penze plus zahrnuje také místní alkoholické a nealkoholické nápoje při jídle v ceně, odpoledne káva/čaj, zákusky a zmrzlina.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Holiday, Chorvatsko - Medulin
Hotel Holiday, Medulin - možnost ubytování

Komentáře

Velmi se nám zde líbilo. Co ale člověka rušilo, bylo placení lehátek u bazénu a chyběla zde klimatizace. Krásný hotel, velmi přátelský personál. Pláž je čistá, ale doporučujeme boty na koupání. Jestli je hotel vhodný pro děti, nemůžeme posoudit, byli jsme zde sami.