Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Funtana, Funtana

Hotel Funtana, Funtana

Oblíbený hotel Funtana leží v městské části Funtany, v nádherné poloze přímo u moře. K pláži částečně kamenité, částečně s hrubým pískem s koupacími plošinami, je to asi 50 metrů po schodech. Část pláže je zasypána hrubým pískem a je ideální pro děti. Ke starému městu Vrsar je to asi 3 km, do Poreče asi 6 km.

Hotelové zařízení se skládá ze čtyř 1-patrových budov. K dispozici je recepce, supermarket, klimatizovaná hlavní restaurace, chorvatská restaurace se specialitami "Tramontana", Fresh Corner, aperitiv-bar, parkoviště.
Venku najdete bazén s mořskou vodou se samostatným dětským bazénem, sluneční terasu. U bazénu a na pláži jsou lehátka a slunečníky zdarma.

Bez poplatku je půjčovna kanoí, 2 písečné tenisové kurty, vodní gymnastika, půjčovna kol, plážový volejbal, billiard, stolní tenis, minigolf. Volný vstup do vodního parku v blízkém kempu.
Několikrát týdně hotel pořádá přes den a večer animační programy a zábavu, taneční večery s živou hudbou do 24 h. (od začátku června do půlky srpna).
Pro děti (4-12 let) je k dispozici dětský klub (kromě soboty). Odpoledne je v ceně voda a džus pro děti, dále zmrzlina, koláč nebo ovoce, dětské hřiště, samostatný dětský bazén, herna.

Všechny pokoje (cca 20 m2) mají sprchu s WC (fén), sejf v ceně, plovoucí podlahu, telefon, satelitní TV, klimatizaci a balkon směrem k moři. Dětská postýlka je za poplatek ca. € 5/den.
Rodinný pokoj (cca 41 m2), pro 2 dospělé + 2 děti, se skládá ze dvou dvoulůžkových pokojů se spojovacími dveřmi.

Stravování: All Inclusive - plná penze, snídaně (7 - 10 h), oběd (12 - 14 h) a večeře (18.30 - 21 h) jsou podávány v hlavní restauraci a jsou formou bufetu. Na výběr je čerstvé ovoce a zelenina, saláty, lehká kuchyně a müsli-koutek. V restauraci "Tramontana" od 13 - 18.30 h: velký výběr rizota, letních salátů, ryby a maso na grilu. Ve Fresh-Corneru se podávají od 10 - 22 h snacky (např. sendviče, pizza, koláče, zmrzlina). V barech a restauracích obdržíte mezi 10 - 22 h vodu, džusy, točené pivo a víno.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Funtana s bazénem
Chorvatský hotel Funtana - možnost ubytování

Komentáře

Krásný hotelový komplex s přímou polohou na pláži (ca. 50 m). Pokoje jsou účelně zařízené, k dispozici je veškeré potřebné vybavení (fén v koupelně, TV). Díky terasovitému uspořádání 3 budov jsou téměř všechny pokoje s výhledem na moře. Jídlo bylo dobré. Někdy ovšem při večeři bylo některé jídlo již jen vlažné. Jídlo bylo vždy doplňováno, takže i při pozdějším příchodu bylo vše na výběr. U moře je lehátková část dobře upevněná kameny. Přístup k moři je po schodech, ve vodě jsou malé kamínky. Kvalita mořské vody je vynikající. Na hotelové pláži je dostatek převlékáren a plážových sprch. Hotelem jsou nabízeny za poplatek sportovní možnosti: windsurfing, půjčovna kol, tenis, stolní tenis, půjčovna motorových lodí. Od hotelu směrem k hlavní ulici je mnoho restaurací a supermarket. Ve městě Funtana je turistické info a bankomat. Hotel doporučujeme, cena odpovídala službám.