Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Feral, Brna

Chorvatský ostrov Korčula s hotelem Feral

Hotel Feral najdete na klidném místě obce Brna, ve stejnojmenném zálivu, přímo u moře. K úzké štěrkové pláži je to asi 30 m. Je to ideální místo na ostrově Korčula pro hosty, kteří hledají klid a odpočinek. Centrum městečka je vzdálené asi 200 metrů, zastávka autobusu 300 metrů.

Komfortní hotel má restauraci s terasou, bar s terasou, kavárnu, kadeřnictví, výtah, parkoviště.
Sport a zábava: Bazén s lehátky a slunečníky zdarma, stolní tenis v ceně. Za poplatek: lehátka a slunečníky na pláži, dva tenisové kurty, potápění, surfování, plachtění, půjčovna jízdních kol a člunů.

Moderní pokoje disponují sprchou/WC, fénem, telefonem, satelitní TV, minibarem, trezorem, klimatizací/topením (podle sezóny), balkónem s výhledem na moře.
Ubytování pro rodiny se nabízí ve dvou dvoulůžkových pokojích se spojovacími dveřmi.

Stravování: Polopenze nebo plná penze, navíc k obědu a večeři je v ceně 0,5 l vína, pivo, lehkých drinky a voda, dále odpolední čaj/káva a zákusek.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský ostrov Korčula s hotelem Feral - možnost ubytování

Komentáře

Ostrov Korčula je krásný, ale hotel katastrofa, už sem nikdy nepřijedeme. Hlavně varujeme rodiny – je zcela nevhodný pro děti. Na obrázcích vypadal bazén rozlehlý – ale je úplně malý a špinavý. Každý den ráno přišla uklízečka a vylila jednu konvici chlóru do vody – filtr jsme neviděli, voda byla nažloutlá a páchla. Po štěrkové pláži, která byla v katalogu, ani stopa – jenom skály. Do moře se dostávalo ztěží, pro děti úplně nevhodné. Každý den jsme jeli autem hledat nějakou jinou pláž. Krásnou terasu s výhledem na moře si nemůžete užívat, musíte sedět jenom v jídelně a nevycházet ven, protože terasa je jenom pro cizí hosty, kteří přijdou do restaurace. Pokoje jsou velmi čisté a nové, ale příliš malé pro čtyřhvězdičkový hotel. V koupelně není vana, ale jenom sprcha. Personál v jídelně nebyl přátelský a byl nepřátelský i k dětem. V místě Brna je jen jeden supermarket a dva hostince, jinak nic. Pokaždé jsme jezdili do Korčuly nebo do Vela Luka (asi 30 minut autem). Jídlo a pití – malý výběr, dvakrát byla ryba příliš stará, měli jsme bolesti břicha. Ke snídani byl salám a šunka, které nebyly chlazené, a marmeláda byla zmrzlá na led! V katalogu byly zmíněny animační programy – také něco pro děti. Žádná sportovní hřiště, žádný tenis, žádné wellness...