Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Eva, Suha Punta

Hotel Eva na chorvatském pobřeží

Hotel Eva je obklopen piniovými lesíky a leží v prázdninovém středisku Suha Punta. Nachází se 100 metrů od skalnaté pláže, s terasami na koupání a slunění. Malebné staré město Rab je vzdálené 5 km.

Hotel je oblíbený především u rodin s dětmi, 196 pokojů ve 4 patrech. Nabízí svým hostům recepci, výtahy, internetový koutek (za poplatek), klimatizovanou restauraci, tavernu, aperitiv bar s terasou, televizní místnost a obchod se suvenýry. U hotelu je zdarma parkoviště.
Za poplatek je možné si zahrát tenis na 4 kurtech, plážový volejbal a stolní tenis. Na pláži si můžete pronajmout loďky.

Účelně zařízené pokoje mají sprchu a WC, fén a telefon. Možno objednat pokoj s výhledem na moře. Dětské postýlky jsou na objednávku a za poplatek.
Rodinné pokoje (28 m2) mají stejné vybavení, ale jsou prostornější, obsazenost jsou 2 dospělí a dvě děti.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. U večeře se podává zdarma víno, pivo, džusy a voda.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Eva - možnost ubytování

Komentáře

Byla to krásná dovolená, všude jsme se setkali s ochotou. Chorvatsko a obzvlášť ostrov Rab vřele doporučujeme. Náš pokoj měl 2 balkony, jeden s výhledem na moře, druhý s výhledem na hory. Veškerý personál byl milý a ochotný. Jídlo – od každého a pro každého se našlo něco. Pláž u hotelu Eva byla z hrubého písku, ale místa na ležení byla na skalnaté části. Ovšem jen pár minut chůze byla vzdálená písečná pláž.