Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Cittar, Novigrad

Novigrad v Chorvatsku s hotelem Cittar

Hotel Cittar se nachází přímo v centru města Novigrad, jen asi 50 metrů od přístavu jachet a přibližně 300 metrů od štěrkové pláže.

Malý, pěkný rodinný hotel má zvláštní atmosféru, jeho fasádu tvoří městská zeď ze 13. století. Nabízí malé bistro a stylovou restauraci s dobrou kuchyní, aperitiv-bar, satelitní TV, terasu pro posezení, výtah, parkoviště s omezenou kapacitou (od 15.6. do 15.9. za poplatek), veřejné parkoviště (za poplatek) ve vzdálenosti 50 až 100 metrů. Pro ubytované je také k dispozici krytý bazén, turecká sauna a solárium.
Sport a zábava za poplatek: sportovní centrum se čtyřmi tenisovými kurty, stolní tenis, bowlingová dráha.

Renovované a vkusně zařízené pokoje mají koupelnu/WC, fén, telefon, satelitní TV, sedačku, minibar, klimatizaci (přibližně od 15.6. do 15.9.), trezor, internetové připojení a balkón.

Stravování: polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou menu s výběrem o třech chodech. Vše se podává v hotelu Villa Cittar, vzdáleném asi 200 metrů.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský Novigrad s hotelem Cittar - možnost ubytování

Komentáře

Hotel Cittar je klasický městský hotel. Hodí se hlavně jako zastávka při okružní cestou po Chorvatsku nebo jako základna pro výlety. Klasický městský hotel s historickou fasádou, většina hostů zde zůstává pouze jeden až dva dny. Poloha v centru.