Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Centinera, Banjole

Pohled na chorvatský hotel Centinera, Banjole

Hotel Centinera leží přímo na štěrkové pláži v obci Banjole. Hotelové zařízení je obklopeno borovým lesem starým více než sto let a město Pula se nachází asi 8 km od hotelu.

Renovovaný hotel disponuje celkem 135 pokoji, které jsou rozmístěny ve třech pavilonech, dále nabízí přijímací halu s recepcí, přístup k internetu (za poplatek), restauraci, bar s terasou u moře, směnárnu, hřiště a parkoviště.
Sport a zábava: Fitness studio a stolní tenis v ceně. V blízkosti hotelu se nachází hřiště na plážový volejbal, fotbal a tenis, půjčovna jízdních kol a lodí - vše za poplatek.
Jednou týdně hotel pořádá animační programy pro děti, několikrát týdně pro dospělé.

Pokoje jsou vybaveny sprchou/WC, fénem, telefonem, satelitní TV a z části klimatizací. Mají buď boční výhled na moře bez balkónu nebo se nacházejí na boční straně k moři s francouzským balkónem.
Rodinné pokoje (pro čtyři osoby) mají podobné vybavení jako dvoulůžkové pokoje, ale jsou o něco prostornější, navíc disponují přistýlkami a francouzským balkónem na stranu k moři. Maximální obsazení: dva dospělí a dvě děti.

Strava: Polopenze plus zahrnuje snídaně a večeře formou bufetu, k večeři se podává místní pivo a víno, nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Centinera - možnost ubytování

Komentáře

Hotel je dobrý, pláž mezi oběmi skalnatými srázy zálivu je dlouhá asi 500 metrů a skládá se z velkých kamenů. Už dávno tady měli navézt jemný štěrk nebo písek ze zálivu. Pokoje postrádaly sedátko na toaletě, v koupelně nebyly háčky na ručníky. Jídlo a pití – více jídel k výběru, vše čisté.