Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Carolina, Suha Punta

Chorvatský hotel Carolina u moře

Hotel Carolina leží na klidném místě poloostrova Suha Punta, přímo u moře a skalnaté pláže s místy na koupání a slunění. Je obklopen velkým piniovým hájem, a leží asi 5 km od města Rab.

Rodinný hotel má velkou přijímací halu s možností posezení, výtah, parkoviště, klimatizovanou restauraci s terasou, bar, snackbar na pláži.
Pro hosty je dále k dispozici bazén (15 x 8 m) se sluneční terasou s lehátky a slunečníky. Za poplatek je stolní tenis, tenisové kurty, minigolf, půjčovna lodí, lehátka a slunečníky na pláži. Pravidelně hotel pořádá animační programy pro dospělé i děti (během měsíců červenec – srpen).

Moderně a komfortně vybavené pokoje jsou s koupelnou a WC, fénem, telefonem, satelitní televizí, klimatizací/topením (podle sezony), minibarem, balkónem s výhledem na moře.
Rodinné pokoje se skládají ze dvou dvoulůžkových pokojů, které jsou vedle sebe.

Stravování: Polopenze – snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu a salátový bufet.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotelový areál Carolina s bazénem, Chorvatsko
Chorvatský hotel Carolina - možnost ubytování

Komentáře

Vše bylo v pořádku. Pouze jídlo nebylo vždy dostatečně dlouho teplé, ale jinak bylo dobré. Poloha je dobrá pro ty, kteří nevyhledávají rušná místa. Město Rab stojí za vidění a zde je možnost větší zábavy. Dobré možnosti pro turistiku a jízdu na kole.