Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Carmen, Krnica

Hotel Carmen v Krnici, Chorvatsko

Hotel Carmen se nachází v klidném prostředí, v malebném zálivu na jihovýchodním pobřeží, v malém rybářském přístavu. Do městečka Krnica jsou to asi 3 km, do města Pula 30 km. Skalnatá pláž je vzdálená 600 metrů. Hotel je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a pro milovníky přírody.

Malý rodinný hotel nabízí moderní interiér, restauraci s výhledem na přístav a dobrou kuchyní, parkoviště.
Sport, zábava: Bazén s vodní masáží a whirlpoolem, dětský bazén, lehátka a slunečníky v ceně. Za poplatek: cesta lodí do zálivu se skalnatou a štěrkovou pláží, možnost vodních sportů asi 250 metrů od hotelu.

Pokoje disponují sprchou/WC, fénem, TV, balkónem. Rodinné apartmány se skládají ze dvou dvoulůžkových pokojů a společné koupelny.

Stravování: polopenze – snídaně formou bufetu a večeře výběr z menu se třemi chody. K přípravě jídel jsou používány vlastní produkty jako například domácí chléb, těstoviny apod.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatsko, hotel Carmen - možnost ubytování

Komentáře

V období mimo sezonu je tento hotel málo využíván, což je pro nás ideální, protože hledáme klid pro odpočinek. Personál a také vedení hotelu byli vždy přátelští, nemáme žádné výtky ke stravování ani k čistotě. Hotel není až tak vhodný pro rodiny s dětmi, sice je zde krásný bazén, ale žádný dětský bazének. Zařízení je vhodné hlavně pro ty, kteří chtějí klid a mají vlastní nebo pronajaté auto. Ručníky se vyměňují denně. Jediná nevýhoda je, že tady jsou komáři (ale i to jsme zvládli s pomocí elektrických odpuzovačů komárů). Personál je velmi přátelský a díky tomu nejsou problémy ani při špatné jazykové vybavenosti. Lépe je mít auto, protože nejblížší obchod je vzdálen asi 4 až 5 kilometrů. Jídlo a pití: měli jsme dvakrát denně menu o čtyřech chodech se salátem a se zákuskem, přičemž si člověk mohl vybrat předkrm a hlavní jídlo ze tří variant den předem. Což je pro tak malý hotel v pořádku. Jídlo bylo vynikající. Sport a volný čas: animačních programů jsem se nezúčastnili. Pláž je asi 10 minut pěší chůze podél vody. Skalnaté pobřeží s malými a čistými zálivy. Můžete si lehnout buď na hladké kameny nebo sedět na skalní stěně. Lehátka a slunečníky nejsou vhodné na takové pláže. V dostatečném množství byly ale k dispozici u hotelového bazénu. V bazénu nebyl žádný koutek s whirlpoolem a žádný dětský bazén. Venku byla toaleta, takže člověk nemusel chodit přes celý hotel, což bylo dobré. Pro rodiny s malými dětmi vhodný pouze na krátký výlet.