Jste zde

Domů » Turistické zajímavosti

Diskotékové kluby

Porečská diskotéka Byblos

V uplynulém roce Chorvaté velmi tvrdě pracovali na nejnovějších trendech v oblasti klubové scény. Když léto přichází a odchází, tak přicházejí a odcházejí také kluby a zábava v nich, která je mezi turisty velmi populární. Nikdy nelze říci, zda to co bylo v roce minulém, bude stejné i v roce dalším. Chorvaté se vždy ale snaží zkušenostmi z loňské sezóny vylepšit sezónu následující.

Ještě nedávno byl třeba absolutním hitem klub Byblos v Poreči. Předtím se ještě diskotéka nazývala "Club International". Původní klub byl koupen sponzory, kteří dali spoustu peněz na obnovu a rozšíření. V klubu Byblos najdete bohatý program událostí a slavné DJ´s z celé Evropy, jako je David Morales, Frankie Knuckles a mnoho dalších. I to je důvod proč je Poreč jedním z převládajících tipů pro tzv. párty dovolenou.

Špičkový klub, nazývaný Crossroads (Křižovatky) se nachází na ostrově Krk, v Kvarnerském zálivu. Přesněji řečeno v letovisku Malinska. Jedná se o poměrně velkou diskotéku, v níž můžete slyšet všechnu popovou hudbu. Navíc je rozdělená do dvou podlaží, a tak může zajistit zábavu řadě hostů.

V Dalmácii se zase dostává značné pozornosti klubu Porat v Pirovacu. Klub, který byl dlouhých pět let v pomalé přestavbě, má velké plány. Nachází se na samotě u zátoky mezi městy Zadar a Šibenik, v obrovském komplexu ve kterém jsou dva bary, dva taneční parkety a dostatečné klimatizovaný prostor.

Dalšími tipy pro vás jsou kluby Monvi v Rovinji, Hacienda ve Vodici, taneční aréna v hotelu Belvedere ve městě Dubrovník, klub Aurora v Primoštenu a Golubjera v Rabacu.

Místo

Byblos 45° 11' 46.2156" N, 13° 35' 20.1264" E
Location