Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Villas Rubin, Rovinj

Apartmány Villas Rubin s bazénem, Chorvatsko

Apartmánový komplex Villas Rubin leží přímo u moře, k částečně skalnaté pláži, částečně s hrubým pískem je to 50 – 300 metrů, dle ubytování. Nudistická pláž je vzdálená 500 metrů od hlavní restaurace. Centrum města Rovinj je vzdálené 3 km.

Hotel je oblíbený zejména rodinami s dětmi, je postaven ve stylu istrijských rybářských vesniček a má 357 obytných jednotek. K jeho vybavení patří přijímací hala s recepcí, internetový koutek (za poplatek), sejfy k pronajmutí, dvě restaurace, gril, pizzerie, snackbar, aperitiv-bar, pivní sklípek, kavárna s terasou, televizní místnost, obchod s potravinami, cukrárna, ordinace, bankomat a obchod se suvenýry.
V obrovské zahradě je bazén s mořskou vodou s dětským brouzdalištěm, klouzačkami (za poplatek) a sluneční terasa. Použití lehátek a slunečníků je u bazénu i na pláži za poplatek.
Pro děti je k dispozici dětské hřiště, samostatný dětský bazén a hotel pro ně pořádá pravidelné dětské animační programy.

Sport a zábava za poplatek: Vodní klouzačka, vodní sporty, tenis, stolní tenis, basketbal, volejbal, házená, minigolf, billiard, půjčovna kol, na pláži půjčovna různých druhů lodí.

Studia (2-3 osoby, 30 m2) mají ložnici s přistýlkou, koupelnu nebo sprchu s WC, telefon, sejf, satelitní televizi, kuchyňský kout a terasu se zahrádkou a výhledem do vnitrozemí.
Apartmány (2-5 osob) mají obývací část s gaučem na spaní, ložnici, kuchyňský kout, koupelnu nebo sprchu s WC, telefon, sejf, satelitní televizi, terasu se zahrádkou, v případě 5 osob ještě navíc jeden jednolůžkový pokoj.

Stravování: Vlastní nebo možnost objednat polopenzi.

(údaje jsou z roku 2010)

Apartmány Villas Rubin, Chorvatsko