Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Valamar Diamant, Poreč

Chorvatské apartmány Valamar Diamant

Apartmánové zařízení Valamar Diamant se nachází na klidném místě. Oblázková pláž je vzdálená 350 m, do centra města Poreč je to přibližně 1,5 km.
Hotelový komplex má celkem 128 apartmánů, hlídané parkoviště je zdarma.

Apartmány jsou moderně vybavené kuchyňským koutem (elektrický sporák, kávovar, mikrovlnná trouba, lednice, myčka nádobí), jídelním koutem, telefonem, satelitní TV, klimatizací, fénem, koupelnou se sprchou, WC a balkónem nebo terasou.
Apartmán typu A pro 2-4 osoby (30 m2): Obývací pokoj s rozkládací pohovkou, ložnice se dvěma postelemi.
Apartmán typu B pro 4-6 osob (45 m2): Stejné vybavení jako typ A, navíc má další ložnici pro dvě osoby.
V ceně je zahrnutá energie, ručníky a utěrky (výměna podle potřeby), ložní prádlo (výměna jednou za týden), závěrečný úklid a rekreační poplatek.

V ceně ubytování je venkovní bazén se sladkou vodou a krytý bazén, fitness centrum. Za poplatek jsou tenisové kurty, multifunkční sportovní hřiště, stolní tenis a půjčovna kol, wellness centrum (sauna, whirlpool, aromaterapie, masáže, salón krásy).
Pro děti je k dispozici miniklub a dětské hřiště.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatské apartmány Valamar Diamant - možnost ubytování

Komentáře

Celkově jsme byli velmi spokojeni. Moře je v Poreči krásně čisté, ideální ke šnorchlování. Byli jsme velmi mile překvapeni malými domečky, které byly čisté, a kuchyňka byla výborně vybavená. Odteď již budeme jezdit pouze do hotelu Valamar Diamant.