Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pagus, ostrov Pag

Chorvatský hotel Pagus na pobřeží

Poloha

4-hvězdičkový hotel Pagus se nachází přímo u moře, v blízkosti starého centra městečka Pag na stejnojmenném chorvatském ostrově. Zastávka autobusu je vzdálená 50 metrů.

Hotel je umístěn u oblázkové pláže s krásným výhledem na Pagskou zátoku. Nejbližší nákupní možnosti jsou ve vzdálenosti cca 200 metrů. Město Zadaru je asi 50 kilometrů daleko, letiště 60 km.

Zařízení

Moderní a oblíbený hotel nabízí k ubytování 117 pokojů, dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí, á-la-carte restaurace Catena, restaurace s terasou, aperitiv bar, kavárna, internetový koutek a připojení WLAN (v lobby zdarma), výtah a parkoviště bez poplatku.

Ve venkovních prostorách je umístěn sladkovodní plavecký bazén, oddělený dětský bazén, bar, sluneční terasa a dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a wellness

Ubytovaní hosté mohou zdarma využívat krytý bazén (10 x 9 m) a fitness centrum. Hotel několikrát týdně pořádá animační programy.

Za poplatek je potápěčské centrum, wellness centrum "Cissa" s vířivkou, finskou a tureckou saunou, bio saunou, Kneippovo sprchou, soláriem, kosmetickým salonem a masážemi.

Ubytování

Pohodlně a vkusně zařízené pokoje (cca 27 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, fénem, ​​telefonem, TV se satelitním příjmem, internetovým připojením (za poplatek), minibarem (na vyžádání), trezorem, klimatizací / topením (v závislosti na ročním období), balkónem. Za příplatek je výhled na moře.

Rodinné pokoje (cca 50 m²) se skládá z obývacího pokoje kombinovaného s ložnicí (rozkládací dvoulůžkový gaučem pro 2 děti do 11 let) a 2-lůžkového pokoje, mají balkón a výhled na moře.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu o 3 chodech.

(údaje jsou z roku 2012)

Chorvatský hotel Pagus s pláží
Chorvatský hotel Pagus s bazénem
Chorvatský hotel Pagus s restaurací
Chorvatský hotel Pagus - ubytování

Místo

Hotel Pagus, ostrov Pag 44° 26' 54.6216" N, 15° 3' 8.9532" E
Location