Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Imperial, Rab

Chorvatský hotel Imperial na ostrově Rab

Hotel Imperial leží v městském parku Komrcar, obklopen palmami a piniemi. K nejbližší pláži uprostřed parku je to asi 5-10 minut pěší chůze. Za poplatek se taxi-lodí dostanete k dalším zátokám, ideálním ke koupání. V letní sezóně je zdarma doprava k poloostrovu Frkanj s plážemi a nudistickou pláží. Centrum městečka Rab je vzdálené jen několik minut chůze.

Hotel má 134 pokojů v 5 patrech. Nabízí svým hostům recepci, sejf k pronajmutí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), klimatizovanou restauraci, aperitiv-bar, televizní místnost, obchod se suvenýry a atraktivní terasu. Dětské postýlky jsou na vyžádání a za poplatek. Venku je bezplatné parkoviště.

Sport a zábava za poplatek: 3 tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, wellness se saunou, whirpoolem a masážemi. Během hlavní sezóny se konají příležitostně hudební večery na terase.

Pokoje mají sprchu a WC, fén, telefon, sejf, satelitní televizi a klimatizaci. Na objednávku za příplatek jsou možné i pokoje s výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně formou bufetu a večeře výběrem z menu se salátovým bufetem. K večeři je zdarma neomezené množství vína, piva, džusů a vody.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Imperial - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená byla moc krásná. Ovšem jídlo nás moc nepotěšilo. Nebyla tu vůbec žádná vegetariánská kuchyně.