Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bellevue, Mali Lošinj

Chorvatský hotel Bellevue na ostrově

Poloha

3-hvězdičkový hotel Bellevue je umístěn v zátoce Čikat na ostrově Lošinj, kolem dokola obklopený borovicemi. Oblázková pláž s plošinami ke koupání je vzdálená asi 100 metrů, centrum malebného městečka Mali Lošinj přibližně 1,5 km.

Zařízení

Moderní hotel nabízí k ubytování 226 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (trezor k pronajmutí), internetové připojení (za poplatek), výtah, klimatizovaná restaurace, bar a atrium-kavárna s terasou, kadeřnictví a salón krásy, obchod se suvenýry. Parkování u hotelu je k dispozici zdarma.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma dětské hřiště, vyhřívaný krytý bazén s mořskou vodou (otevřen cca 27.3. - 15.7. a 15.8. - 31.10.). Hotel pravidelně pořádá animační programy pro malé i velké, sportovní turnaje, folklórní večery. V blízkosti hotelu najdete také mnoho turistických tras.

Za poplatek jsou masáže a terapie, sauna, sportovní a fitness centrum, biliár, 5 tenisových kurtů, fotbalové hřiště, stolní tenis, minigolf, půjčovna lodí a kol, různé vodní sporty jako např. potápění, surfování a plachtění. Zpoplatněné jsou také lehátka a slunečníky na pláži.

Ubytování

Moderně zařízené pokoje (cca 21 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, TV se satelitním příjmem, ledničkou (na vyžádání a za příplatek cca 4 euro / den), stropním ventilátorem a balkónem s výhledem do vnitrozemí nebo na mořskou stranu. Postýlky pro děti lze zapůjčit za poplatek, nutná rezervace předem.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. Hotel 1x týdně pořádá večeři v místním stylu.

(údaje jsou z roku 2012)

Chorvatský hotel Bellevue se vstupem
Chorvatský hotel Bellevue s pláží
Chorvatský hotel Bellevue s bazénem
Chorvatský hotel Bellevue s terasou
Chorvatský hotel Bellevue - ubytování

Místo

Hotel Bellevue, Mali Lošinj 44° 31' 56.3844" N, 14° 27' 21.4308" E
Location