Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alan, Starigrad

Chorvatský hotel Alan

Poloha

3-hvězdičkový hotel Alan je umístěn na klidném místě v rozlehlém parku, a sice přímo u moře. Mírně se svažující oblázková pláž s plošinami ke koupání je částečně ve stínu stromů, obzvláště vhodná pro děti.

Hotel je vzdálený jen 800 m od centra města Starigrad - Paklenica. Vstup do slavného národního parku Paklenica je asi 1 km od hotelu daleko.

Zařízení

Příjemný rodinný hotelový komplex se skládá z hlavní budovy se 104 pokoji (10 pater) a 2-patrové vedlejší budovy se 34 pokoji a 24 apartmány.

K zařízení hotelu dále patří recepce, výtahy (v hlavní budově), tradiční hostinec "konoba", pizzerie, aperitiv bar, kadeřnictví, obchod se suvenýry, lékárna a supermarket, hlavní restaurace (hlavní budova, 1. patro) s terasou, gril restaurace na pláži (za poplatek).

Ve venkovních prostorách areálu se nachází plavecký bazén, samostatný dětský bazén, pool bar a velká sluneční terasa. Zapůjčení lehátek a slunečníků u bazénu je zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou 2 tenisové kurty, stolní tenis, badminton, petanque, mini golf, aerobic, nordic walking a plážový volejbal. Hotel denně pořádá animační program (kromě soboty) a několikrát týdně živou hudbu. 1x za pobyt je zdarma půldenní pěší tůru s průvodcem do pohoří Velebit (minimálně 10 osob).

Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club (denně, kromě soboty, 10-21 hodin), pro děti od 4 do 12 let. Dále dětské hřiště a samostatný dětský bazén.

Za poplatek je wellness centrum s krytým bazénem, protiproudem a vodopády s masážními efekty, vířivka, zážitkové sprchy a sauny. Zpoplatněné jsou také masáže, aroma koupele a kosmetické procedury. Vstup je možný od 16 let.

Ubytování

Pokoje jsou moderně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna se sprchou / WC, vysoušeč vlasů, klimatizace, lednička, telefon, satelitní TV a trezor, balkón. Za příplatek jsou pokoje na mořskou stranu.

K dispozici jsou také rodinné pokoje (pro 4 osoby), které tvoří 2 dvoulůžkové pokoje se společnou předsíní, koupelnou a balkónem a rodinné pokoje pro 4-5 osob, které jsou o něco prostornější a mají 2 balkóny.

Apartmány A2 pro 4 osoby (cca 30 m²) mají podobné vybavení jako pokoje, ale navíc obývací pokoj s rozkládací pohovkou a ložnici s manželskou postelí, kuchyňský kout a jídelní kout, 2 balkóny.

Apartmány A3 pro 4 osoby (cca 55 m²) mají podobné vybavení jako apartmány A2, ale mají 2 ložnice a 3 balkóny.

Apartmány A4 pro 5 osob (cca 55 m²) mají vybavení jako apartmány A2, ale navíc obývací pokoj s rozkládací pohovkou, 2 ložnice a 3 balkóny.

Stravování

All inclusive (přibližně v termínu 24.5. - 12.9.) nebo polopenze (přibližně v termínech 12.4. - 13.6. a 30.8. - 7.11.) se snídaní a večeří formou bufetu, nebo vlastní stravování v případě ubytování v apartmánech.

All inclusive zahrnuje všechna jídla formou bufetu, 1x týdně dalmatský večer, odpolední kávu / čaj s koláčem, zmrzlinu pro děti (1x denně), půlnoční snack, pivo, víno​​, vodu, nealkoholické nápoje, čaj / kávu a místní lihoviny v all inclusive barech (10-23 hodin).

(údaje jsou z roku 2013)

Chorvatský hotel Alan s bazénem
Chorvatský hotel Alan s wellness
Chorvatský hotel Alan - ubytování

Místo

Hotel Alan, Starigrad 44° 17' 9.9168" N, 15° 26' 53.9808" E
Location