Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Valamar Luna, Poreč

Chorvatský hotel Valamar Luna u moře

Poloha

3-hvězdičkový hotel Valamar Luna se nachází v letovisku Poreč, v místní části Špadiči. Od oblázkové pláže s betonovými plošinami je vzdálen asi 150 metrů, je od ní oddělen pouze klidnou silnicí. Centrum Poreče je asi 1,5 km daleko, město Pula cca 55 km.

Zařízení

Moderní prázdninový resort, plně klimatizovaný (cca od 15.6. do 15.9.), nabízí k ubytování 170 pokojů v hlavní 3-patrové budově a 96 apartmánů v přilehlých 2-patrových budovách, vzdálených cca 200 - 300 metrů od hlavní budovy.

Dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, bary, televizní místnost, obchod se suvenýry, připojení na internet WLAN v lobby, internetový koutek, směnárna a hlídané parkoviště.

Ve venkovním prostoru je umístěn bazén s mořskou vodou, samostatný dětský bazén, sluneční terasa a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek (cca 3 € / den).

Sport a zábava

V ceně ubytování je aqua aerobic, nordic walking, boccia, stolní tenis, víceúčelové sportovní hřiště, plážový volejbal, posilovna. Hotel pravidelně pořádá animační programy, večerní zábavu a živou hudbu.

Pro nejmenší návštěvníky je určen Mini Club (4-12 let, v hlavní sezóně) a Teens Club (13-17 let, v hlavní sezóně) a dětské hřiště

Za poplatek je tenis, minigolf, kulečník, šlapadla, kánoe a wellness centrum, kde najdete saunu, solárium, masáže a kosmetické procedury.

Ubytování

Všechny pokoje (cca 17 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, dlažbou, telefonem, TV se satelitním příjmem a klimatizací. Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma (nutná rezervace předem).

Rodinné pokoje se skládají ze 2 dvoulůžkových pokojů vedle sebe, které jsou od sebe odděleny spojovacími dveřmi.

Apartmány typu A (pro 3 osoby, cca 23 m2) a typ B (pro 4 osoby, cca 33 m2) jsou umístěny ve 2-patrových řadových domcích, mají navíc obývací pokoj kombinovaný s prostorem ke spaní a ložnici, kuchyňský kout, balkón nebo terasu.

Stravování

Plná penze plus - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, k hlavním jídlům se podávají nealkoholické nápoje, místní pivo a místní víno (neomezeně).

(údaje jsou z roku 2012)

Chorvatský hotel Valamar Luna s bazénem
Chorvatský hotel Valamar Luna - ubytování
Chorvatský hotel Valamar Luna s pláží

Místo

Hotel Valamar Luna, Poreč 45° 14' 23.8992" N, 13° 36' 0.072" E
Location