Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel San Marino, Lopar (ostrov Rab)

Chorvatský hotel San Marino na pobřeží

Poloha

3-hvězdičkový hotel San Marino je umístěn v borovém lese, cca 50 až 150 metrů od 1,5 km dlouhé, krásné písečné pláže na chorvatském ostrově Rab.

Ostatní pláže, včetně 3 nudistických, se nacházejí v blízkosti, a jsou dostupné částečně pěšky a částečně autem nebo na kole. Město Rab je vzdálené asi 14 km.

Zařízení

Velmi oblíbené prázdninové zařízení se skládá z pěti 3-patrových budov (Family Hotel Lopar, Sahara, Rab, Plaza, Veli Mel) a k ubytování nabízí asi 490 pokojů.

Dále k jeho zařízení patří klimatizovaná restaurace s terasou, bar, výtah (pouze v budově Lopar a částečně v Plaza / Veli Mel), místnost se satelitní TV, kadeřnictví, parkoviště.

Sport a zábava

Pro ubytované hosty je zdarma k dispozici fotbalové, basketbalové a volejbalové hřiště. Hotel pravidelně pořádá zábavní program, např. tanec na terase. Pro nejmenší hosty je připraven bazén se skluzavkami, dětské hřiště a herna, dětský animační program.

Za poplatek jsou lehátka a slunečníky na pláži, mini golf, 7 tenisových kurtů, půjčovna jízdních kol a šlapadel, potápění.

Ubytování

Příjemně zařízené pokoje jsou vybavené sprchou / WC, telefonem, satelitní TV, klimatizací / topením (v závislosti na ročním období), balkónem.

Pokoje v budovách Rab a Sahara (cca 18 m²) mají jen částečně telefon, jsou s francouzský balkónem.

Pokoje v budovách Plaza a Veli Mel jsou o něco prostornější (cca 22 m²) a jsou krásně zařízené.

Pokoje v části Lopar (cca 22 m²) jsou nově zrekonstruované. V nabídce jsou také rodinné pokoje (cca 37 m²), které se skládají z dvoulůžkového pokoje a obývacího pokoje s rozkládacím gaučem.

Stravování

Polopenze plus - snídaně a večeře formou bufetu, k večeři se navíc podává místní víno, pivo, voda a limonáda.

(údaje jsou z roku 2012)

Chorvatský hotel San Marino
Chorvatský hotel San Marino s pláží
Chorvatský hotel San Marino s bazénem
Chorvatský hotel San Marino s restaurací
Chorvatský hotel San Marino - ubytování

Místo

Hotel San Marino, Lopar (ostrov Rab) 44° 49' 33.3948" N, 14° 44' 47.4612" E

Komentáře

Nebyl někdo z vás ubytovaný v apartmánech v blízkosti tohoto pěkného hotelu? Příští rok bychom tam chtěli je, tak by se nám hodil nějaký typ.
Location