Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Parentium, Poreč

Chorvatský hotel Parentium u moře

Hotel Parentium se nachází na poloostrově, hned vedle oblázkové pláže. Od hlavní budovy je to na pláž asi 30 metrů. Nedaleko od hotelu se nachází malý přístav, restaurace a mnoho nákupních možností. Centrum Poreče se nachází ve vzdálenosti asi 6 km, letiště Pula asi 60 km.

Komfortní hotelové zařízení nabízí k ubytování více než 350 pokojů, dále přijímací prostor s recepcí (trezor k pronajmutí), internetovou kavárnu (za poplatek), výtah, 2 klimatizované restaurace, tavernu, kavárnu, cocktail bar, TV místnost, kasino, noční klub, kadeřnictví, kosmetiku a obchod se suvenýry. Parkování je za poplatek.

V udržované zahradě se nachází 2 plavecké bazény, jeden je s mořskou vodou a druhý sladkovodní, sluneční terasa a poolbar. Použití lehátek a slunečníků u bazénu je v ceně ubytování (omezený počet).
Pro nejmenší hosty je připraven miniclub.

Hotel denně pořádá sportovní animace a soutěže, stejně jako denní a večerní zábavy pro děti i dospělé (od konce května do září).
Pro ubytované hosty je k dispozici krytý bazén, posilovna, sauna a jacuzzi za poplatek. V blízkosti místní provozovatelé nabízejí 18 antukových tenisových kurtů, minigolf, stolní tenis, půjčovnu lodí a kol, různé vodní sporty a potápění (vše za poplatek).

Moderní a pohodlně zařízené dvoulůžkové pokoje (25 m²) jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, bezdrátovým připojením k internetu (za poplatek), trezorem, satelitní TV, minibarem (za poplatek) a balkónem s výhledem na krajinu. Za příplatek je možný výhled na moře.

Stravování: Polopenze - zahrnuje snídaně a večeře formou bufetu, 1 x za týden hotel pořádá tématickou večeři.

(údaje jsou z roku 2011)

Chorvatský hotel Parentium s bazénem
Pláž u hotelu Parentium, Poreč
Chorvatský hotel Parentium s pláží
Chorvatský hotel Parentium - ubytování

Místo

Hotel Parentium 45° 12' 13.0284" N, 13° 35' 19.8456" E

Komentáře

Celkově jsme byli velmi spokojeni. Hotelový resort je docela velký, ale přehledný. Stromy poskytují příjemný stín a jsou malým rájem pro mnoho veverek. Pokoj byly docela malé, ale na přespání stačily. Personál byl příjemný a rychlý. Díky mašince jsme se rychle dostali do starého města Poreče. Výhled na moře během cesty byl bezvadný.
Location