Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Calussovo Villa, Labin

Hotel Calussovo Villa u chorvatské obce Labin

Hotel Calussovo Villa se nachází na východním pobřeží, v malebném a klidném místě. Leží na vyvýšenině u obce Ripenda s úžasným výhledem na zelenou kopcovatou krajinu a staré město Labin, stejně tak i na úchvatný horský řetězec Učka.
Hotelové zařízení se nachází asi 5 km od centra města Rabac. Je to také ideální výchozí místo pro pěší túry a jízdu na koni a pro výlety do národního parku Učka nebo do městečka Opatije.

Zařízení dříve sloužilo jako venkovský dům, postavený v typickém istrijském stylu, bylo ale vkusně restaurováno. Dnes je z něj rodinný podnik s příjemnou atmosférou. Nabízí restauraci, bar, parkoviště.
Venku najdete velkou terasu a zahradu s lehátky a slunečníky, která zve k odpočinku. Za poplatek se nabízí tenisový kurt, windsurfing, plachtění, vodní lyže, potápění, pronájem motorových člunů, vše ve vzdálenosti do 5 km.

Pohodlné pokoje zařízené ve venkovském stylu jsou vybavené koupelnou nebo sprchou/WC, fénem, telefonem, satelitní TV.
Pro rodiny jsou k dispozici dva dvoulůžkové pokoje vedle sebe.

(údaje jsou z roku 2010)

Chorvatský hotel Calussovo Villa - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme velmi spokojeni, přesně tak jsme si představovali naši ideální dovolenou. Hotel je pěkný, je úžasně umístěn a je vhodný pro odpočinkovou dovolenou. Pokoje jsou velké, krásné, se vším, co k takové dovolené potřebujete. Personál byl velmi přátelský a ochotný pomoci, pokud bylo potřeba, byl vždy při ruce. Jídlo a pití: kuchař byl super. Každý den jsem si užívali rozmanité a pro tuto krajinu typické kuchyně. Sport a volný čas: animační programy se zde naštěstí nepořádají, pokud ale chcete vyrazit na výlet, vždy vám rádi poradí. V přímém sousedství není žádná pláž, ale s autem můžete rychle najít krásná zákoutí ke koupání a ke slunění. Bazén zde není. Pro rodiny s dětmi to není nejvhodnější zařízení, není zde ani dětské hřiště, ani animační programy, ale zato se hotel nachází uprostřed louky a lesa.