Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Lina, Lumbarda (ostrov Korčula)

Chorvatský hotel Lina u moře

Apartmánový hotel Lina se nachází na okraji obce Lumbarda, na klidném místě ve svahu a je obklopen stinnými piniemi.Od može je oddělen jen pobřežní promenádou. Mezi hotelem a jachetním přístavem (cca 200 m) se rozkládá oblázková pláž a malá písčitá pláž s plážovým barem, ideální pro malé děti. Známé pláže s jemným pískem "Bilin Žal" a "Pržina" jsou vzdálené asi 800 metrů. Nejbližší supermarket se nachází asi 200 metrů daleko, město Korčula cca 7 km.

Oblíbené prázdninové zařízení nabízí k ubytování 70 apartmánů v 1-patrových domcích. Dále k jeho zařízení patří recepce, klimatizovaná restaurace s výhledem na moře, pizzerie a bar.
Ve venkovním prostoru se nachází sladkovodní plavecký bazén a samostatný dětský bazén. Slunečníky a lehátka jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Útulně zařízené apartmány (cca 40 m²) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, vysoušečem vlasů, kuchyňským koutem s mikrovlnnou troubou a kávovarem, 1 ložnicí a obývacím pokojem s rozkládacím gaučem, telefonem, TV se satelitním příjmem, trezorem (v ceně), klimatizací, terasou nebo balkónem.

Výměna ručníků probíhá 2x týdně, ložního prádla 1x za týden, utěrky jsou nutné vlastní. Cena za apartmán zahrnuje: závěrečný úklid, pobytovou taxu, welcome drink, dětskou postýlku (na vyžádání) a parkoviště.

Stravování: Vlastní nebo možnost objednání polopenze- snídaně formou bufetu, večeře formou menu s možností výběru ze 3 jídel v hlavní restauraci uvnitř areálu.

(údaje jsou z roku 2011)

Chorvatský hotel Lina - ubytování
Chorvatský hotel Lina s bazénem
Chorvatský hotel Lina s restaurací

Místo

Hotel Lina 42° 55' 28.4088" N, 17° 10' 30.7524" E
Location